Origin'den alınan Witcher 3 arayüzde siyah ekran sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

taptidor31

Centipat
İyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık 2-3 gün önce Origin üzerinden Witcher 3'ü aldım, yükleyip kurdum (Origin'de ek olarak Blood and wine extrasını indirmiş) ilk gün yaklaşık 3 saat oynadıktan sonra oyundan çıktım ve tekrardan iki gün sonra girdiğimde, yapımcıların yazıları, giriş hikaye gözüküyor fakat oyunun arayüzüne(Oyuna başla ayarlar falan yazan kısım) girdiğimde siyah ekran veriyor fakat arkadaki müzik duyuluyor, oyundan çıktıktan sonra blood and wine extrasını masaüstüne kopyaladım sadece başka hiçbir ayar ile oynamadım, Origin üzerinden 3-4 kere repair attım, oyunu silip yükledim fakat hiç düzelmedi. Görev yöneticisini açtığımda ise yanıt vermiyor yazıyor, belki donmuştur diye yaklaşık yarım saat beklettim fakat düzelmedi, çok fazla hayal kırıklığına uğradım yardım ederseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı