- RAM
- Patriot Viper 16GB (8x2) 3266Mhz CL16 OC RAM
- Ekran kartı
- Vega 8
- Anakart
- Gigabyte B450M S2h V2
- İşlemci
- Ryzen 3 2200G
Oyunda ESC hariç map ya da envanter bölümlerine girerken Alt Tab yapmış gibi ekran kararıyor ve ses kesiliyor (monitördeki hoparlör).
Ne yapmalıyım?
Oyuna hafif 2-3 tane mod kurdum ve @361370 hocamın verdiği dosyaları oyunun kurulu olduğu bölüme atıp performans artışı yakaladım
www.technopat.net
Ayrıca @BerkayZ87 hocamın yardımıyla Belleklerime OC yaptım, eskiden yine bellek yüzünden aldığım siyah ekranı şimdi de alma şansım var mıdır?
Eskiden CarLx (tam hatırlayamadım) hocam ile RAM'in XMP özelliğini kapatarak çözmüştük siyah ekran sorununu, bir daha buna benzer bir şey olmuştu.
Ne yapmalıyım?
Oyuna hafif 2-3 tane mod kurdum ve @361370 hocamın verdiği dosyaları oyunun kurulu olduğu bölüme atıp performans artışı yakaladım
Witcher 3 deneyemini arttıracak mod önerisi
Merhaba, Witcher 3 için oyun zevkini arttıracak mod arıyorum, oyunu 2 kere bitirdim. Performansı çok fazla etkilemeyecek önerilerinizi bekliyorum hocalarım, 720p 45FPS civarı can çekişerek oynuyorum.
Ayrıca @BerkayZ87 hocamın yardımıyla Belleklerime OC yaptım, eskiden yine bellek yüzünden aldığım siyah ekranı şimdi de alma şansım var mıdır?
Eskiden CarLx (tam hatırlayamadım) hocam ile RAM'in XMP özelliğini kapatarak çözmüştük siyah ekran sorununu, bir daha buna benzer bir şey olmuştu.
Son düzenleme: