Orijinal DualShock 4 artık satılmıyor mu?

equator

Hectopat
Yer
Midland
Daha fazla  
Arkadaşlar Türkiye'deki bilindik teknoloji mağazalarına online olarak baktım fakat hiçbirinde orijinal DualShock 4 satılmıyor gördüğüm kadarıyla. Hepsiburada, Amazon gibi sitelerde de replika versiyonlar mevcut. Şu an orijinal olarak DualShock 4 V2 nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Türkiye'deki bilindik teknoloji mağazalarına online olarak baktım fakat hiçbirinde orijinal DualShock 4 satılmıyor gördüğüm kadarıyla. Hepsiburada, Amazon gibi sitelerde de replika versiyonlar mevcut. Şu an orijinal olarak DualShock 4 V2 nereden alabilirim?
Playstation üzerinden temin edebilirsin.

Bunun orijinal olduğu ne malum adı sanı duyulmamış satıcılar satılıyor güvenilir değil.

Playstation üzerinden temin edebilirsin.

Tam olarak neresinden "temin ediyorsun"? Hemen satın al'a basıldığı zaman fotoğraflara yönlendiriyor sadece.

Fiyatları dolara çevireceksin. Ona bakarsan 2016 yılında 7.5 liraya 15 tane ekmek alabilirken şimdi 1 tane alabiliyorsun.

Aradaki kur farkı hatta asgari ücret farkı da konuyla alakasız tabi. Sony tamamen keyfinden zam yapmış ya Allah Allah.

Playstation ana sayfası üzerinden sorgulamak mümkün. Orjinal kolda kolun arkasında seri no mevcut. https://www.playstation.com.tr üzerinden mümkün.Seri no bulma ve model numarası bulma seçenekleri mümkün. Üretim yılı, garanti durumu, model numarası, vb detayları bulabiliyorsunuz aratma yapınca. Orjinal olunca çıkıyor

Playstation ana sayfası üzerinden sorgulamak mümkün. Orjinal kolda kolun arkasında seri no mevcut. https://www.playstation.com.tr üzerinden mümkün.Seri no bulma ve model numarası bulma seçenekleri mümkün. Üretim yılı, garanti durumu, model numarası, vb detayları bulabiliyorsunuz aratma yapınca. Orjinal olunca çıkıyor
Hocam seri numarasını sorgulatma yerini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı