Çözüldü Orijinal Uno ile sahte Uno arasında ciddi fark var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
Uno satın almak istiyorum ve üç tane Uno oyununun 150 TL gibi fiyata satıldığını gördüm. Soru/cevap kısmında ürünün satıcısı, Uno'nun orijinal olmadığını belirtmiş. Sahte Uno ile orijinal Uno arasında ciddi fark var mı? Ona göre orijinal olmayanı alayım. Ortalama bir Uno'nun fiyatı 150-200 TL aralığında iken üç tane oyunu 150 TL. Ciddi bir beklentim yok, bir süre idare etmesi yeterlidir. Kullanan var mı?

Çözüm
Sahtelerin kart kalitesi daha kötü oluyor, sanki A4 kağıdı gibi. Orijinalin kartları daha sağlam.
Sahtelerin kart kalitesi daha kötü oluyor, sanki A4 kağıdı gibi. Orijinalin kartları daha sağlam.

Çözüm
Arada gözle görülebilir açık bir fark var, kalite olarak hemen hemen aynılar ama orijinal olmayanını almak fiyatına göre ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Fiyatı benim için mesele değil de bir orijinal Uno oyununa 200 TL vermektense üç oyuna 150 TL vermek, daha mantıklı geldi. Sadece almadan önce sormak istedim kullanan varsa diye.

Tekrardan tüm yorumlar için teşekkür ediyorum. Konuya eklediğim ürünü alıyorum, oynadıktan sonra konuya geri dönüş sağlarım. Eğer geri dönüş sağlamazsam da mesajımı alıntılayıp sorarsanız, kesin geri dönüş sağlamış olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı