Orijinal Windows alınmalı mı?

• Konuyu başlatan nilu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.430

nilu

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2 yıl önce bir FreeDOS PC aldım ve PC'ye o kadar para verdikten sonra daha da yük olmak istemediğim için Windows'u crack yapalım dedim. Babamın tanıdığı bir korsan bilgisayarcıya götürdük ve Windows 10 ile birlikte Microsoft ürünleri de yükledi. Fakat her 6 ayda bir Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor ve 6 ayda bir aynı adama gidip para bayılmam gerekiyor. Artık gına geldi. Adama diyorum, güncelleme yapmazsan bir şey olmaz diyor fakat ben otomatik güncelleme ayarını kapatmama rağmen crack olduğu açığa çıkıyor. Artık sürekli bu adama gidip para vermek istemiyorum. Bilgisayara format atıp (format atmak gerekli diye düşünüyorum, emin değilim) orijinal Windows mu almalıyım yoksa OEM key diye bir şey olduğunu da duydum. Bu konularda fazla bilgili değilim. OEM key önerirseniz güvendiğiniz siteleri de paylaşırsanız sevinirim.

OEM key alıp kullanabilirsiniz, tek OEM key alıp hem orijinal Windows'a sahip olup hem bir tane adama sürekli olarak para kaptırmaya tek seferde ödeyerek sona erdirebilirsiniz. Windows korsansa format atmak önemli yoksa çoğu zaman kalıntısı kalıyor.

Çok bir para ödemiyor isen eğer adama 10 yıl için 3500 lira vermene gerek yok. Yani sonuçta bu bilgisayar bu ne kadar dayanır?

Sadece Windows'u etkinleştirden kurtulmak istiyorsanız

Eğer Windows satın almak istiyorsanız Windows 10 Home öneririm. Hatta orijinal Windows key bile almanızı tavsiye etmem 11'e geçiş yapmak gibi planlarınız yoksa 10 OEM key alın geçin

Merhaba, yaklaşık 2 yıl önce bir FreeDOS PC aldım ve PC'ye o kadar para verdikten sonra daha da yük olmak istemediğim için Windows'u crack yapalım dedim. Babamın tanıdığı bir korsan bilgisayarcıya götürdük ve Windows 10 ile birlikte Microsoft ürünleri de yükledi. Fakat her 6 ayda bir Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor ve 6 ayda bir aynı adama gidip para bayılmam gerekiyor. Artık gına geldi. Adama diyorum, güncelleme yapmazsan bir şey olmaz diyor fakat ben otomatik güncelleme ayarını kapatmama rağmen crack olduğu açığa çıkıyor. Artık sürekli bu adama gidip para vermek istemiyorum. Bilgisayara format atıp (format atmak gerekli diye düşünüyorum, emin değilim) orijinal Windows mu almalıyım yoksa OEM key diye bir şey olduğunu da duydum. Bu konularda fazla bilgili değilim. OEM key önerirseniz güvendiğiniz siteleri de paylaşırsanız sevinirim.

eBay'den alabilirsin. İstersen de sana KMSpico ile nasıl yapılabileceğini aktarabilirim.

Hemen KMSpico ZARARLI falan demeyin tamamen ZARARSIZ, zararlı olanlar ise şöyle; programı indirip virüs yüklüyorlar internete atıyorlar, bütün mesele bu.

Bazı yöntemler var sahte kullanım için ama sizin durumunuzda en mantıklısı bir lisans satın alın sağlamlisans gibi sitelerden bir key alın.

Orijinal lisanslı Windows'ların aşırı pahalı olması gibi bir gerçek var fakat hangi yazılımı kullanırsanız kullanın bir şekilde legal kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı