Orjinal kullanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Ya torrent diye bir şey varken neden o heriflere para veriyim. Hayatımda ne oyuna ne de windowsa para vermedim ve herşeyi korsan kullandım, hiçbir eksikliğini görmedim. Korsan candır, gerisi boş işlerdir :D İki oynayıp, bitirip silinecek oyuna para vermek enayiliktir. Hele ki işletim sistemine para vermek enayilik oğlu enayiliktir :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar emek verip oyunu tasarlıyor, sizde bir zahmet almalısınız. Ayrıca torrent oyunun içinden ne çıktığı da çabası. Bir sürü virüs indirip sonra bilgisayarım neden yavaş.

Adamlar emek verip oyunu tasarlıyor, sizde bir zahmet almalısınız. Ayrıca torrent oyunun içinden ne çıktığı da çabası. Bir sürü virüs indirip sonra bilgisayarım neden yavaş.
Zamundadan virüs bi kere bile çıkmadı daha, tavsiye ederim :D :D Senelerdir ordan indiririm :)

Herkes oyunları korsan indirse oyun yapımcıları o kadar emek verip oyunu çıkartıyor piyasaya ve siz gidip korsan indirmek daha mantıklı diyorsunuz. Eğer işler böyle giderse o oyun yapımcısı batma durumuna gelecektir bine bi emeğe hiyanet gibi bir şey. Mesela sen yapımcı olsan piyasaya program çıkartsan ve çok büyük kar elde edeceğini sansan ve birisi gelip korsan çıkartıp herkese yaysa zararlı mı ? çıkarsın karlı mı ? O zaman o işi bırakırsın değil mi ? Birazcık empati kurmayı öğrenin. :)

Herkes oyunları korsan indirse oyun yapımcıları o kadar emek verip oyunu çıkartıyor piyasaya ve siz gidip korsan indirmek daha mantıklı diyorsunuz. Eğer işler böyle giderse o oyun yapımcısı batma durumuna gelecektir bine bi emeğe hiyanet gibi bir şey.
Zenginler verecektir. Sağolsun zenginler batırtmaz, biz fakirlere de korsan ilaç olur :D :D

Yapan adamlar yıllarını veriyor o oyunu yapmak için sizin gibilerde o emeği çalıyor hem kul hakkına giriyorsunuz. Hem de Türkiye' deki oyun piyasasına zarar veriyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı