Orkun Işıtmak olayı abartılıyor mu?

Ergenlik demek ne demek açıklar mısın? Ergen olunca aklı başında olmuyor mu? Bende ergenim ben niye Gezi Parkına gitmedim? Veya milyonlarca ergen var gitmeyen onlar niye gitmedi? Dedikleri azımsanacak şeyler değil, dediği kişilerde Türk halkının polisi, 'Gebertin şu or... çocuklarını, molotof atın bomba atın laaan, sizi s..şimizin videosu bu laaan'

Bu söylediklerinin özürü felan olamaz kusura bakmayın, teröristten farksız söylediği şeyler. Umarım her türlü yasal işlem başlatılmıştır hakkında.

Ergenlik hallerinde arkadaşlarının ve çağrıların gazına gelmiş, düşünme yetisini kaybetmiş ve pişman olduğu bir hata yapmış. Olay zaten bu kadar abartılmamıştı ama Türkiye youtuberları ortaya konu çıktığı zaman izlenmek için kimseyi düşünmüyorlar. Ortada bir hata var, pişmanlık var ancak youtuberlerin bu konuda prim yapması çok yanlış.Onlar olmasa bu kadar büyümezdi zaten.

Gerçekten ne kadar pişman tartışılır. Olayı kapatmak ve insanların tepkisini dindirmek amacı ile yapmacık bir özür olduğunu düşünüyorum.

Benim de kaskımı kırsa sinirden polise hakaret edebilirdim fakat diğer videonun hiçbir özrü olamaz. Resmen "Orada sıkıştı polisler, lan öldürelim lan" gibi bir cümlenin açıklaması yok. Ben de 17 yaşında oldum, reşit olmasa bile bazı şeyleri anlayacak idrak edecek yaş. Kısaca abartılmıyor.

Adamlar ülkeyi batırıyor karış karış satıyor buna ses yok. Haklı değil gına geldi

Sago mu o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…