Orkun Işıtmak olayı abartılıyor mu?

Yanlış anlamayın fakat Polise küfür eden biri "geziye" katılan biri değilde sakallı, cübbeli biri olsaydı ne olurdu ? O zaman da burada Çomar,Gerici gibi kelimeler dolaşırdı.
Burada erginliğin verdiği duygular ve daha olgunlaşmadığı için tepkilerimiz böyle. Hem Orkun özrünü diledi. Buradan Orkun'u savunuyor demesin kimse zaten yaptığı yanlış bir şey. Eğer sakallı ve cübbeli ise büyük olasılıkla ergen yaşlarında değildir. Hal böyle olunca da yorumlar değişkenlik gösterir. Umarım anlatabildim.

Geçen sene TTO olayı vardı mesela. Kuran'a küfür ettiğinin ses kayıtları vardı. Sesi de onundu zaten. Aylar sürdü ondan sonra bitti. Aynı o olay gibi gelip geçici.

Yanlış anlamayın fakat Polise küfür eden biri "geziye" katılan biri değilde sakallı, cübbeli biri olsaydı ne olurdu ? O zaman da burada Çomar,Gerici gibi kelimeler dolaşırdı.
O bahsettiğiniz cübbeli arkadaşda ergenlik dönemindeyse şahsen benim tavrım gram fark etmezdi. Benim gözümde ikisi de çocuktur ister şort giysin ister cübbe.

Benim de sevdiğim bir kanal aslında ama yaptığı şey doğru değil. Kanallara prim yapma fırsatı doğdu. Çoğu bu konuyu gündeme getirmiş.
Yalnız hadi o zamanlar ergendi peki 15 temmuz olayında niye kimse sokağa çıkmasın mesajını da atmış. Sanane sana mi soracağız sokağa çıkmayı. Muhalefet ol da nasıl olursa olsun. Kılıçdaroğlu yürüyüşene katılıp yine küfür etmez umarım.

Biz de ergendik zamanında. Bu zengin veletleri gibi gösterilere katılıp polise küfür etmedik hiçbir zaman.

Bunlar gibi gereksiz insanlara ederinden fazla değer verirseniz tepenize çıkarlar. Bir söz vardır hani, yüz verdik ayıya geldi ..çtı halıya diye. Bu da öyle.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı