Orkun Işıtmak olayı abartılıyor mu?

Bizde milliyetçilik diye bir şey yok. Bir adam polisi tehdit ediyor, elli çeşit kelime oyunuyla o adam savunuluyor. Bu gidişat ülkenin başına bir hitler getirtir. Abartma yok, hissizlik, kansızlık ve vatansızlık kokusu var havada. Bence yeterince üzerine gidilmedi bile konunun.

Orkun Işıtmak gibi kalitesiz içerik üreten bir Youtube fenomenini savunacak değilim ama bundan uzun zaman önce yaptığı anayasaya göre suç kabul edilen hadiseyi kimsenin bu kadar eleştirmeye hakkı yok. Beğenmiyorsanız takip etmezsiniz benim gibi bu kadar basit. Ortada bir suç var evet, ama bunun cezasını siz değil hukuki merciler verebilir.(bu arada cezası sandığınız kadar ağır değil geçen zamanda göz önünde bulundurulduğunda büyük ihtimal ceza almayacak yada para cezasına çarpılacak)

Orkun Işıtmak yaptığı açıklamada o video da 14-15 yaşında olduğunu açıkladı ergendim bilmiyordum cahildim falan dedi. Ben de şuan 14 yaşındayım çıkıpta asla bir polise küfür etmem. İnsan ergen olsa bile bunu düşünebilir.

Bir bu olaylardan benim haberim yok sanırım:D Youtube da bu cins olayların artık olmasından bıraktım. Tek tük takip ettiğim Türk kanal var o. Fazlasına da gerek yok. Biliyorsunuz bu ülkede hakaret cezası en fazla para eder. Onlar cezayı abartmıyor ise bizim de olayı abartmamıza ne kadar gerek var?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı