Orta segment kasıt nedir? Mesela 700 lira dahil mi buna?
HS 35 almayı düşünüyorum şu an 7.1 alsammı bilemedim FPS oynuyorum ama iyi stereomu acaba HS35 300 TL'ye değer mi çok karışık bir işmiş bu kulaklık işi.
Malzeme kalitesi ve mikrofon kalitesi beğenilmiyor.
Mikrofon kalitesi dediğiniz gibi kötüyse iade ederim.
Alıntıladığım mesajımdaki süprizbozana basarsanız anlarsınız.Corsair HS35 kırıldı
Kulaklığı normal kafama taktım sonra küt diye ses geldi kırıldı saçma bir şekilde. Eskiden zorlandığını hissediyordum. Sonra kırıldı kendim yapıştırmaya çalıştım. Servis kabul etmeyeceklerini söyledi. Ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?www.technopat.net
Corsair HS35 plastiğinin kırılması ile teknik servis ilgilenir mi?
Merhabalar, geçenlerde aldığım Corsair HS35 kulaklığımı kafama takarken üst pedlerin plastiği kırıldı. Kulaklık v şeklinde duruyor şu an. Kafam hiç büyük değil, bu şekilde kırılması beni çok şaşırttı açıkçası. Garantim daha dolmadı, servise gönderirsem tamiri yapılır mı yoksa kullanıcı hatası...www.technopat.net
Corsair HS35 Mikrofon Bozuldu?
Yaklaşık 3 aydır corsair hs35 kulaklık kullanıyordum. Ancak bugün mikrofonun takılıyken ses vermediğini, karşı tarafa sadece cızırtı gittiğini farkettim. Mikrofonum bozulmuş olabilirmi? Ne yapmam gerekiyor?forum.donanimarsivi.com
Corsair HS35 mikrofon sorunu
Selamlar, Corsair HS35 model kulaklığı bilgisayarda kullanırken mikrofondan ses gitmiyor, sadece arada hışırtılı bir ses gidiyor. Kulaklığı telefona bağlayıp denediğimde ise ses gayet net ve yeterli düzeyde karşı tarafa ulaşıyor. Bilgisayarda driver güncellemesi gibi çeşitli ayarlar denedim...www.technopat.net
Arkadaşlar mikrofon benim sesimi algılamıyor. Oyun sesini fulleyince mikrofona gidiyor ve onu duyabiliyorum. Neden böyle olur?www.technopat.net
Çözüldü: Corsair HS35 mikrofon sorunu
Kulaklığı yeni aldım. Ses kaydını 2 laptoptan yaptım bir de telefondan yaptım birinci laptop MSI GV72 8RC ikinci laptop Monster Abra A5 v10.2. telefon olarak da iPhone 6 üzerinden ses kaydı yaptım. Monster laptoptaki ses kaydında arkadan çok ciddi derecede fuuuuvvvv diye ses geliyordu kısacası...www.technopat.net
Corsair HS35 Ses Sorunu
Merhabalar herkese. Kulaklığım Corsair HS35 ve önceden yalıtımı ile alakalı olan bir sıkıntı olarak düşündüğüm sorun yalıtımla alakalı değilmiş, sanırım. Discord üzerinden yaptığım konuşmalarda kulaklığın üzerinde bulunan mikrofonu devre dışı bırakma tuşuna bastığımda kendi sesim gitmemesine...www.technopat.net
HS35 stereo cızırtı sorunu
Arkadaşlar selam. Kulaklığım gayet normaldi birkaç günde kadar. Ama birden sesim karşı tarafa cızırtıyla birlikte gitmeye başladı ama müzik falan dinlediğimde bu cızırtı yok. Sadece Discord'da arkadaşlarıma sesim cızırtılı gidiyor. Lütfen acil çözüm bekliyorum. usb kulaklık dönüştürücü aldım...www.technopat.net
Kulaklığımın jakını tamamen taktığımda sol taraftan ses gelmiyor, biraz çıkarınca geliyor ama mikrofon jakını da takınca yine gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?www.technopat.net
Corsair HS35 anakartta takınca ses çok kötü
Arkadaşlar kulaklığı anakarta taktığımda ses inanılmaz kötü ve az geliyor ama kasanın kendi jak girişinde güzel geliyor neden olabilir acaba. Anakartım Gigabyte B450M S2H.www.technopat.net
Corsair HS35 çatladı
Arkadaşlar kulaklığımı yaklaşık 2-3 aydır sorunsuz kullanıyorum fakat kulaklık 1 kere bile yere düşmemesine rağmen kulağıma takarken çat diye bir ses geldi ve tam üstteki CORSAİR yazısının ortasından çatladı. Bunu değiştirebilir miyim ? Sizce ne yapmalıyım?forum.donanimarsivi.com
![]()
Hs35 - Şikayetvar
Hs35 hakkında şikayet yazmak ya da kullanıcı yorumlarını mı arıyorsunuz? Hs35 ile ilgili şikayet yazmak veya Hs35 yorumları için hemen tıklayın!www.sikayetvar.com
Alıntıladığım mesajımdaki sürprizbozana basarsanız anlarsınız.
Corsair Void Pro alın.
Corsair Void Pro alın.
Alıntıladığım mesajımdaki sürprizbozana basarsanız anlarsınız.
Malzeme kalitesi ve mikrofon kalitesi beğenilmiyor.
HS35'i tavsiye etmem. @TÇB bakabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.