Orta tuşu sonsuz kayan mouse önerisi

@Lady Hellbender @spriggan beğenmeme sebebiniz nedir hocam? Yanlış bir bilgi falan mı verdim?
Kullanmadığın ve kulaktan dolma bilgi ile yorum yaptığını düşündüm. Ben iş yerimde ve evimde G502 kullanıyorum. Tüm ekibimiz aynı ekipmanları kullanıyor. Herhangi bir sorun yaşatmadı. Ayrıca sadece 1-2 veriye bakarak değerlendirme yapılmaz çok fazla kriter var. Kısacası yorumunu beğenmedim.

Kullanmadığın ve kulaktan dolma bilgi ile yorum yaptığını düşündüm. Ben iş yerimde ve evimde G502 kullanıyorum. Tüm ekibimiz aynı ekipmanları kullanıyor. Herhangi bir sorun yaşatmadı. Ayrıca sadece 1-2 veriye bakarak değerlendirme yapılmaz çok fazla kriter var. Kısacası yorumunu beğenmedim.

Kulaktan dolma derken? Ortada teknik bilgiler var. Bizzat 2 farenin de sitelerine gidip öğrenebiliyorsun. Sizin ve ekibinizin memnun olması bir şey değiştirmiyor. O fiyat bandında ondan daha güçlü fareler var ve bu bir gerçek. Yorum veya fanboyluk değil yani. Ki farenin tepe model kablosuzu kuzenimde mevcut ara sıra yanına gittiğimde kullanıyorum. Defalarca MediaMarkt gibi yerlerde iki farenin de tutuşunu denedim. Benim kullanım tarzım için fazla ağır bir fare. Bana uygun değil ama zaten mevzu burada uygunluk da değil. Elime uygun olsa bile hemen hemen aynı Shape'e sahip Basilisk ailesi genel anlamda daha güçlü. Ve yetmezmiş gibi G502 ailesi şişirilmiş bir fiyata sahip. Basilisk X HyperSpeed teorik olarak tepe model G502 ile benzer özelliklere sahipken birisi 1000TL birsi 2200TL bandında dolanıyor.

Zaten fare için de sorunlu problemli falan demedim.

Ya siz harikasınız fare gurmesi gibi yorumlar var.

Ben tasarımcıyım orta tuşu deli gibi kullanıyorum tek kriterim bu orta tuşun infinity scroll olması bu arada teşekkür ederim bilgilendirme için. Ballistic V3 scrollu bozuluyormuş diye yazmış bir arkadaş MX Master tam aradığım şey ama fiyatı aşırı yüksek o yüzden oyuncu faresine yöneldim.

Ya siz harikasınız fare gurmesi gibi yorumlar var.

Ben tasarımcıyım orta tuşu deli gibi kullanıyorum tek kriterim bu orta tuşun Infinity scroll olması bu arada teşekkür ederim bilgilendirme için. Ballistic V3 scrollu bozuluyormuş diye yazmış bir arkadaş MX Master tam aradığım şey ama fiyatı aşırı yüksek o yüzden oyuncu faresine yöneldim.

Aşırı yaygın değil gördüğüm kadarıyla hocam ve bozulmadan kasıt o tırtıklı moda geçiremiyorsunuz. Sürekli mod değiştirmeyi düşünüyorsanız problem olabilir ama. Bazılarında da HyperSpeed mekanizması bozulmuş ama 3 5 video var sadece gördüğüm. Büyük ihtimalle birkaç parti veya ürünle sınırlı bir problemdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda da direnç ayarını gösteriyor olması lazım.

@Rona hocam farede diğerlerindeki gibi scroll tuşunun arkasında kilit gibi tuş var sanırım bu da infinity ynındaki ek tuşlar çok işime yarar ne diyorsunuz? Corsairin eskiden numpadli mouse'ı vardı onda bu scrolldan var mıdır o farenin ergonomisinde ınca marka kullanıyorum elime tam oturuyor bozuldukça aynısını alıyorum ucuz olduğunu için dokunmuyor ama kaliteli bir şey almak istiyorum sensörü değilde scroll ve malzeme kalitesi benim için önemli.

Fare

@Rona hocam farede diğerlerindeki gibi scroll tuşunun arkasında kilit gibi tuş var sanırım bu da Infinity ynındaki ek tuşlar çok işime yarar ne diyorsunuz? Corsair'in eskiden numpadli fareyi vardı onda bu scrolldan var mıdır o farenin ergono misinde ınca marka kullanıyorum elime tam oturuyor bozuldukça aynısını alıyorum ucuz olduğunu için dokunmuyor ama kaliteli bir şey almak istiyorum sensörü değil de scroll ve malzeme kalitesi benim için önemli.

Fare

Hocam farenin üstündeki tüm tuşlar modlanabiliyor. Direncini alt kısmından ayarlıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Şimdi mediamarkta gidip direnç ayarına bakacağım. Tam infinite olup olmadığını kontrol edeyim yazarım.

Hocam farenin üstündeki tüm tuşlar modlanabiliyor. Direncini alt kısmından ayarlıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Şimdi mediamarkta gidip direnç ayarına bakacağım. Tam infinite olup olmadığını kontrol edeyim yazarım.

Hocam kontrol ettim şimdi. Hyperscroll ayarı için fiziksel bir button falan bulunmuyor. Fena bir direnci yok ama G502'deki kadar akıcı bir infinite scroll deneyimi sunmuyor. Daha kontrol demek doğru olur belki. İmkanınız varsa 2 fareyi de denemenizde fayda var. Direnç olayı da scrollun dönme miktarına pek etki etmiyor.

Hocam kontrol ettim şimdi. Hyperscroll ayarı için fiziksel bir button falan bulunmuyor. Fena bir direnci yok ama G502'deki kadar akıcı bir infinite scroll deneyimi sunmuyor. Daha kontrol demek doğru olur belki. İmkanınız varsa 2 fareyi de denemenizde fayda var. Direnç olayı da scrollun dönme miktarına pek etki etmiyor.
Çok teşekkür ederim cansınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı