- Makaleler
- 5
@Lady Hellbender @spriggan beğenmeme sebebiniz nedir hocam? Yanlış bir bilgi falan mı verdim?
Kullanmadığın ve kulaktan dolma bilgi ile yorum yaptığını düşündüm. Ben iş yerimde ve evimde G502 kullanıyorum. Tüm ekibimiz aynı ekipmanları kullanıyor. Herhangi bir sorun yaşatmadı. Ayrıca sadece 1-2 veriye bakarak değerlendirme yapılmaz çok fazla kriter var. Kısacası yorumunu beğenmedim.@Lady Hellbender @spriggan beğenmeme sebebiniz nedir hocam? Yanlış bir bilgi falan mı verdim?
Kullanmadığın ve kulaktan dolma bilgi ile yorum yaptığını düşündüm. Ben iş yerimde ve evimde G502 kullanıyorum. Tüm ekibimiz aynı ekipmanları kullanıyor. Herhangi bir sorun yaşatmadı. Ayrıca sadece 1-2 veriye bakarak değerlendirme yapılmaz çok fazla kriter var. Kısacası yorumunu beğenmedim.
Ya siz harikasınız fare gurmesi gibi yorumlar var.
Ben tasarımcıyım orta tuşu deli gibi kullanıyorum tek kriterim bu orta tuşun Infinity scroll olması bu arada teşekkür ederim bilgilendirme için. Ballistic V3 scrollu bozuluyormuş diye yazmış bir arkadaş MX Master tam aradığım şey ama fiyatı aşırı yüksek o yüzden oyuncu faresine yöneldim.
@Rona hocam farede diğerlerindeki gibi scroll tuşunun arkasında kilit gibi tuş var sanırım bu da Infinity ynındaki ek tuşlar çok işime yarar ne diyorsunuz? Corsair'in eskiden numpadli fareyi vardı onda bu scrolldan var mıdır o farenin ergono misinde ınca marka kullanıyorum elime tam oturuyor bozuldukça aynısını alıyorum ucuz olduğunu için dokunmuyor ama kaliteli bir şey almak istiyorum sensörü değil de scroll ve malzeme kalitesi benim için önemli.
Fare
Hocam farenin üstündeki tüm tuşlar modlanabiliyor. Direncini alt kısmından ayarlıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Şimdi mediamarkta gidip direnç ayarına bakacağım. Tam infinite olup olmadığını kontrol edeyim yazarım.
Çok teşekkür ederim cansınız.Hocam kontrol ettim şimdi. Hyperscroll ayarı için fiziksel bir button falan bulunmuyor. Fena bir direnci yok ama G502'deki kadar akıcı bir infinite scroll deneyimi sunmuyor. Daha kontrol demek doğru olur belki. İmkanınız varsa 2 fareyi de denemenizde fayda var. Direnç olayı da scrollun dönme miktarına pek etki etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.