Neden?
25 TL para mı hocam. Örnek Last of Us oynamak istiyorsun kaç lira, 1800 lira. Paylaşımlı hesap alınca kaç para، 25 lira. Sen de satarsan kaç para، beleş.Pek güvenilir değil bir gün şifresini değiştirrlerse ortada kalırsınız ben tavsiye etmiyroum crack indirmek bile daha güvenlidir bana göre, çalıntı, ccli bir hesabı size verirlerse başınıza iş açabilirsiniz.
Remote play gibi bir özellik vardı Steam'de. Bağlanıyorlar cihazına.
Sizce? Sen oyundasın adam sana bağlanıp senin PC'yi kontrol edebiliyor daha ne olsun? Ben daha acemi iken bu konuda online girmiştim birisi PC'ye girip şifrelerime falan bakmaya çalıştı+steam app'i silmeye çalıştı.Neden?
Mouse'u kontrol edebiliyorlardı sanırım.Neden?
Sizce? Sen oyundasın adam sana bağlanıp senin PC'yi kontrol edebiliyor daha ne olsun? Ben daha acemi iken bu konuda Online girmiştim birisi PC'ye girip şifrelerime falan bakmaya çalıştı+Steam App'i silmeye çalıştı.
Önlemi her zaman offline olmak, zaten oyunu ya da steam app'i görev yöneticisinden kapatınca gidiyor onlar.Hiç öyle bir şey yaşamadım. Bunu nasıl yapıyorlar hangi yöntemle? Önlemimi allıyım bundan sonra ama konsola geçeceğim gibi zaten. Sadece bilgisayarda mı oluyor bu?
100 kişiden 25tl alırsanız 2500TL yapar, o paylaşımlı hesaplarda çok uzun ömürlü olmuyor bazısı çalıntı hesap veriyor bazısı hesabı veriyor bir hafta sonra şifreyi değiştiriyor elinizde patlıyor. Yani parayı sokağa atmaktan farkı yok bu tarz şeyler ile uğraşacağıma ya epicden indiririm ya korsan.25 TL para mı hocam. Örnek Last of Us oynamak istiyorsun kaç lira, 1800 lira. Paylaşımlı hesap alınca kaç para، 25 lira. Sen de satarsan kaç para، beleş.
100 kişiden 25TL alırsanız 2500TL yapar, o paylaşımlı hesaplarda çok uzun ömürlü olmuyor bazısı çalıntı hesap veriyor bazısı hesabı veriyor bir hafta sonra şifreyi değiştiriyor elinizde patlıyor. Yani parayı sokağa atmaktan farkı yok bu tarz şeyler ile uğraşacağıma ya Epic'den indiririm ya korsan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.