Steam Ortak hesap tehlikeli mi?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Steam ortak hesap satın aldım. Bunun riskleri neler arkadaşlar? Bana çok masum gibi gelmedi, diğer kullancılar benim IP adresimi veya asıl hesabıma bağlandığımda bağlantıyı vb. görebilir mi? Bazen çevrim dışı olmayı unutuyorum. Bu risk yaratır mı? Çevrim içi olup olmamak neden bu kadar önemli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ortak hesap satın aldım. Bunun riskleri neler arkadaşlar? Bana çok masum gibi gelmedi, diğer kullancılar benim IP adresimi veya asıl hesabıma bağlandığımda bağlantıyı vb. görebilir mi? Bazen çevrim dışı olmayı unutuyorum. Bu risk yaratır mı? Çevrim içi olup olmamak neden bu kadar önemli?

İlk öncelikle merhaba. Aile paylaşımımı yoksa direkt hesabı ortakmı kullanıyorsunuz.

Merhaba, aile hesabı değil internetten satın aldığım bir hesap.

Sana bayağı sorun cıkartır eger ozel bir seyını yazdysan GG, sizi remote Play'den sinirde ederler Offline'dan oynayın hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hesabı cevrim dışı ya alın hiçbir problem cıkmadan oyunu bitirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı