Ortak internet hakkında sorularım var

Kadir96

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ve kuzenim aynı apartmanda ben bir üstlerinde oturuyorum.Artık ikimizde her ay 150 tl küsür internet parası vermekten bıktık.Amacımız ikimiz aynı interneti ortak kullanmak istiyoruz.Ancak sorularım var onlarda şunlar cevaplarsanız çok sevinirim.

1-Mesela aynı interneti kullanıyoruz acaba internet hızında bir düşüş yaşanırmı?
2-Ortak internet kullandığımız zaman herhangi bir ceza gelirmi?
3-Birde ben ayda 68 tl ödüyorum internet hızım 16mps , 50 gb'da adil kullanım kotası var sizce iyimi?
not:ttnet kullanıcısıyım.

1. Tabiki 2 kişi aynı interneti kullandığı için hızda düşüşler yaşanır. Aşırıda yavaş olmaz. Eğer diğer taraf film izlerse veya indirme yaparsa gözle görülür büyük düşüş yaşarsın.
2. Ortak internet kullanan birçok kişi var ve hiç birine ceza geldiğini duymadım. Normal birşey bu sonuçta.
3. Eğer film izleme, sürekli ağır indirmeler yapmayacaksanız kotanız normal bence.

Eğer film, dosya indirme vb. kullanımlar olacaksa, paketinizi yükseltmenizi öneririm. Ama onun dışında normal kullanım için sorun olmaz.

1. Tabiki 2 kişi aynı interneti kullandığı için hızda düşüşler yaşanır. Aşırıda yavaş olmaz. Eğer diğer taraf film izlerse veya indirme yaparsa gözle görülür büyük düşüş yaşarsın.
2. Ortak internet kullanan birçok kişi var ve hiç birine ceza geldiğini duymadım. Normal birşey bu sonuçta.
3. Eğer film izleme, sürekli ağır indirmeler yapmayacaksanız kotanız normal bence.

Eğer film, dosya indirme vb. kullanımlar olacaksa, paketinizi yükseltmenizi öneririm. Ama onun dışında normal kullanım için sorun olmaz.
Peki ben açıkçası ttnetten memnun değilim.Geçenlerde internette gezinirken uydunetle tanıştım 50mps internet hızı 250 gb adil kullanım kotası vardı ve sadece 89 tl'di bu beni gerçekten çok cezbetti ancak sizce uydunete güvenilirmi.İnternetten gördüğüm kadarıyla çok arıza oluyormuş.

AKK dolduktan sonra hız düşüşü yaşarsınız. Tek kişide bile AKK hızlı bitiyor 2 kişide daha çabuk biter. Senin gibi kullanan çok kişi var ceza aldıklarımı duymadım. 50 GB AKK yeterli değil 2 kişi kullanacağınız için bütçeyi biraz artırıp daha iyi bir pakete bakın. SüperOnline tavsiye ederim.

Adult içerik yüklemeleri, Terör örgütü yazışmaları yapmadığınız sürece 20 kişiye kadar kullanın :D 20'den sonrasıda olurda hiç gerek yok yani :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı