Ortalama 50 üzeri olup 7 dersten kalınca sınıfta kalınır mı?

Yanlış bilgi
Benim bildiğim ortalamanız 50 üstü olsa bile 6 dersten fazla kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi aynı şeyi bende merak ediyorum. İki dönem ort. Toplam 50'yi geçiyor. Edebiyattan da geçiyorum ama 6-7 dersten de kalıyorum. Geçer miyim?
İkinci dönem derslerinin ortalaması ile 2. Dönem halini hepsini tek tek topla 2 ye böl öyle anlaşılıyor kalıp kalmayacağın. Mesela ilk dönem matematik ortalaman sözlülerle beraber felan hepsi 30 ikinci dönem 60 matematikten kalmış oluyorsun.

Benim bildiğim ortalamanız 50 üstü olsa bile 6 dersten fazla kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz.
4 ve üstü o hocam.

İkinci dönem derslerinin ortalaması ile 2. Dönem halini hepsini tek tek topla 2 ye böl öyle anlaşılıyor kalıp kalmayacağın. Mesela ilk dönem matematik ortalaman sözlülerle beraber felan hepsi 30 ikinci dönem 60 matematikten kalmış oluyorsun.

4 ve üstü o hocam.
Hayır 10. sınıflarda sınır 6.
1717925085410.png

İkinci dönem derslerinin ortalaması ile 2. dönem halini hepsini tek tek topla 2'ye böl öyle anlaşılıyor kalıp kalmayacağın. Mesela ilk dönem matematik ortalaman sözlülerle beraber falan hepsi 30 ikinci dönem 60 matematikten kalmış oluyorsun.

4 ve üstü o hocam.

Hocam 7 dersden kalıyorum ama ortalamam da iki dönem 50'nin üstünde. Hocaya sorduğum da 50'nin üstünde olsun her şekilde geçiyorsun demişti. Bende 10. sınıfım.

Buyurun kendiniz hesaplayın hocam. Hangi derslerden kaç puan aldığını bilmediğim için.

Hocam edebiyattan geçiyorum fakat matematikten kalıyorum. Ben ortalama 50'nin üstünden ne olursa olsun geçiyoruz diye biliyordum geçen dönem 9 ders ile kalıp kılpayı geçen 5-6 arkadaşım var.

Hocam edebiyattan geçiyorum fakat matematikten kalıyorum. Ben ortalama 50'nin üstünden ne olursa olsun geçiyoruz diye biliyordum geçen dönem 9 ders ile kalıp kılpayı geçen 5-6 arkadaşım var.
O sistem eskidendi. Eskiden ne olursa olsun ortalaman 50 üstüyse geçiyordun. Bu yıl sistem değişti ve 4 veya üstü zayıfın varsa kalıyorsun. Eskiden dediğiniz gibiydi evet.(9. Sınıfta geçerli bu sistem.)

Son düzenleme:
Buyurun kendiniz hesaplayın hocam. Hangi derslerden kaç puan aldığını bilmediğim için.

Hocam sizin o dediğiniz ortalaması 50'nin aşağısında olanlar için değil mi? 7 ders sınırı.

O sistem eskidendi. Eskiden ne olursa olsun ortalaman 50 üstüyse geçiyordun. Bu yıl sistem değişti ve 4 veya üstü zayıfın varsa kalıyorsun. Eskiden dediğiniz gibiydi evet.

4 zayıf ve üstü 9'lar için geçerli değil mi hocam 10. sınıfım ben.

Dosya Ekleri

• brave_JdiwFXm4RG.png
    brave_JdiwFXm4RG.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı