Ortalamanız kaç?

Elinde bir zanatin olsuna getirmek istemiştim dostum ben konuyu emin ol işini düzgün yapan bir marangoz da olsan demircide olsan tabii ki de bir mühendis gibi yaşamazsın fakat yine de belli bir refah seviyesinin üstünde yaşarsın işini hakkınla yapıyorsan tabii. Tabii ben düşük standartları olan bir insanın dostum yoksa tabii ki de dediğin meslekler çok daha paralı meslekler fakat söylediklerinin hiçbirini olmak kolay değil emin olabilirsin o meslekleri devam ettirebilmek için hep kendini geliştirmen lazım öğrenmeyi asla bırakmaman lazım ben bundan nefret eden bir insan olduğumdan dolayı benim gibi arkadaşlara bir tavsiye vereyim dedim yoksa gayet haklısın.

Sağ olun hocam keşke Türkiye şartları daha iyi olsa ama işte. Neyse hocam, iyi akşamlar size de, uzun uzun yazdınız teşekkürler.
 
İyi güzel sana tavsiye veriyim hala süren varken derslerine iyi çalış sakın salma ve Şunu da unutma 9.sınıfta rahat olmayacaksın. Ama tabii 9.sınıfta düzenli ders çalışırsan zorlanmazsın.
Sosyal nezaket kuralı: Herhangi kimse yardımınızı istemediği hâlde tavsiye vermek kabalıktır. Büyüklenmek ya da hayıflanmak ile bağdaştırılır. Bu da benim sana tavsiyem olsun.
 
Üniversite 2. sınıfım, 1. sınıf ortalamam 3.42
 

Yeni konular

Geri
Yukarı