- Makaleler
- 7
Devamsızlıktan kalma yok ama yıl sonu ortalaman 45 altı olursa öğretmenler kurulu toplantısında karar veriyorlar geçip geçmeyeceğine ki zaten %99 oranında geçiriyorlar sınıfı.
Hocam kalcan diyosun okumamışsın.Gel şamarla bi de.
Dostum normal şartlarda 10 günü geçersen kalıyorsun. Ancak saçma sistemimiz çok önemsenmediği için kalma vb durumları çok karışık. Biz sana geçiyorsun deriz müdür yardımcın bırakır bir şey olur. Gidip müdür yardımcınla konuşarak kesin cevaba ulaşabilirsin.Hocam kalcan diyosun okumamışsın.
Evet ben yinede sildireceğim.Dostum normal şartlarda 10 günü geçersen kalıyorsun.
Dostum normal şartlarda 10 günü geçersen kalıyorsun.
Hocam nerde yazıyor böyle merak ettim,her yerde 10 yazıyor.Hayır ortaokulda devamsızlıktan kalma diye bir durum yok, devamsızlıktan kalma liseden itibaren başlıyor.
Hocam nerede yazıyor böyle merak ettim, her yerde 10 yazıyor.
Hangi site.Eki Görüntüle 1727983
Benim dediğim gibi 60 gün devamsızlığım vardı kalmadım orta okul boyunca her sınıfta en az 40 gün+ devamsızlık yapmışımdır ona rağmen geçtim sınıfı. Şök karar veriyor ama genelde küçük olduğunuz için geçiriyorlar sınıfı %99
Hangi site.
Hangi site.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.