Dilekçe özürsüz günlerini izinliye geçirmek için yazılır diye biliyorum. Sildirme işlemi için yüz yüze konuşmanız gerekir. Durumu ailene anlat. Sakladığın bir şey mi var?Dilekçe yazilir mi ya da ne gibi durumlarda dilekçe yazilir ne işe yarıyor
Dilekçe özürsüz günlerini izinliye geçirmek için yazılır diye biliyorum. Sildirme işlemi için yüz yüze konuşmanız gerekir. Durumu ailene anlat. Sakladığın bir şey mi var?Dilekçe yazilir mi ya da ne gibi durumlarda dilekçe yazilir ne işe yarıyor
sakladığım birşey yok sadece sınıfta kalmak istemiyorum bitti bitecek okul zaten esseklik edip gitmedik okulaDilekçe özürsüz günlerini izinliye geçirmek için yazılır diye biliyorum. Sildirme işlemi için yüz yüze konuşmanız gerekir. Durumu ailene anlat. Sakladığın bir şey mi var?
Tamam ailene anlat durumu mümkünse konuşsunlar. Konuşmazsalar zaten kalacaksın. Konuşursalar da olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok maalesef.sakladığım birşey yok sadece sınıfta kalmak istemiyorum bitti bitecek okul zaten esseklik edip gitmedik okula
Açık liseye geçebilirsin.
sakladığım birşey yok sadece sınıfta kalmak istemiyorum bitti bitecek okul zaten esseklik edip gitmedik okula
3. dönem kayıtları var.Kayıtlar kapandı diye biliyorum.
Ailenle konuşup müdür yardımcısı vb. biri ile falan konuşmanız gerek sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.