Arkadaşlar, ben ortaokula gidiyorum ve sağlığım için sınav olmak istemiyorum.
Bir günde 15.000 vaka oluyor ve ben bu koşullarda virüse yakalanırsam aldığım notun ne anlamı kalacak?
Bu bir ''tahmin'' asla %100 konuşamazsın! tabii 1. dönemde it gibi projeler onlar bunlar sıkıntılar içinde kıvranıp derslere katılmama rağmen derslere girmeyenlerle eşit tutulmak benim de moralimi bozdu. Ama bu arkadaş hakkında asla %100 konuşamazsın. Eğer kendisi gelip ''Evet aslında virüs umrumda değil ben beleşe 100 almak istiyorum'' demediği takdirde sen asla %100 bir şey söylemezsin.
Tabii ki de sorun var dalgamı geçiyorsun sen benimle, kimseye hakaret edemezsin burası bir forum ve herkes birbirine saygılı olmak zorunda!
(Not : 5-6 Aydır 5 kere evden çıktım, 2si 20 dk sürdü, gamepadimi aldım ve eve geri döndüm [gezmedim bile yani.] 1'inde hastaydım, sağlık ocağına gittim, diğer 1inde bisiklet sürüp alışveriş yapıp geri döndüm, en sonuncusunda ise bisiklet sürüp eve geri döndüm. Bu yüzden haftada 3 kere dışarı çıkamayınca fenalıklar geçirenler bu konuya yazmazsa sevinirim.)
Herkes dışarda geziyor eğleniyor tozuyor sınavlara gelince virüs var sağlığımız daha önemli.
Evet sağlığımız daha önemli buna bende katılıyorum ama dışarda eğlenen gezen tozan sizsiniz.
Eğer ettiğim hakaret doğruysa ederim. Bu forumda ben de uzun zaman geçirdim. Ben de bir çok şeyi biliyorum. Konu sahibi benle dalga geçer gibi hem cevap vermeyip hem gelip yan yatarsa ederim! Bir de gelip daha mesajı tam okumadan yorum yapıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi?
Herkes dışarda geziyor eğleniyor tozuyor sınavlara gelince virüs var sağlığımız daha önemli.
Evet sağlığımız daha önemli buna bende katılıyorum ama dışarda eğlenen gezen tozan sizsiniz.
Salgını bahane ederek sınavdan kaçmaya çalışıyorum dostum nereden bildin
Ben geçen hafta gittim paşa paşa sınavımı oldum notumu aldım. Sosyal mesafeme de dikkat ettim maskemi de taktım, her yer tıklım tıklımdı ben kendimi korudum. Bak hala yaşıyorum.
Eğer ettiğim hakaret doğruysa ederim. Bu forumda bende uzun zaman geçirdim. Bende bir çok şeyi biliyorum. Konu sahibi benle dalga geçer gibi hem cevap vermeyip hem gelip yan yatarsa ederim! Bir de gelip daha mesajı tam okumadan yorum yapıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi?
Arkadaşım bak, güzel kafana şunu sok, ''net bir delil olmadan kimseye net hakaret edemezsin'' ancak ve ancak varsayımlar üzerinden ''yan gelip yatıyorsan bu konuyu açamazsın'' vs. demelisin???