Ortaokul sınavları iptal olsun

Bu bir ''tahmin'' asla %100 konuşamazsın! tabii 1. dönemde it gibi projeler onlar bunlar sıkıntılar içinde kıvranıp derslere katılmama rağmen derslere girmeyenlerle eşit tutulmak benim de moralimi bozdu. Ama bu arkadaş hakkında asla %100 konuşamazsın. Eğer kendisi gelip ''Evet aslında virüs umrumda değil ben beleşe 100 almak istiyorum'' demediği takdirde sen asla %100 bir şey söylemezsin.
Konu sahibi neden mesaj yazmıyor peki? Tabii ki de linç yiyecek, o yüzden. Ben konuşmamın arkasında dururum arkadaş.
Arkadaş konu sahibi hakkında kendi varsayımlarıyla hakaret ediyor, buna karşı çıkıyorum.
Evet ediyorum. Sorun mu var?
Virüsü niye bu kadar hafife alıyorsun dostum insan canı senin için bu kadar değersiz mi?
Arkadaş gidip tüm gün dışarda gezmeyi biliyor ya? Ben de biliyorum o ortamı. O kadar tıklım tıklım değil. Her sınıfta 15 kişi ya var ya yok.
Sana göre zor olmayan ona göre zor olabilir, lütfen anlayışlı olun.
Nesi zor ya? Nesi zor? Alt tarafı 1 video izleyeceksin ya. Bir video!

Namıdiğer herhangi bir işe yaramayan 3713754865. change.org kampanyası.

Sürekli yapıyorlar ama hiç bir şeyi başardıklarını görmedim.
Sınava gireceksiniz gibi gözüküyor hocam. Hem sorabilir miyim; seni zorlayacak hangi konu ve ders var?

Hocam bende 8'e gidiyorum bize bence kolay soracaklar gibime geliyor LGS'den dolayı.

Konu sahibi neden mesaj yazmıyor peki? Tabii ki de linç yiyecek, o yüzden. Ben konuşmamın arkasında dururum arkadaş.

Arkadaş gidip tüm gün dışarda gezmeyi biliyor ya? Ben de biliyorum o ortamı. O kadar tıklım tıklım değil. Her sınıfta 15 kişi ya var ya yok.

Tabii ki de sorun var dalgamı geçiyorsun sen benimle, kimseye hakaret edemezsin burası bir forum ve herkes birbirine saygılı olmak zorunda!

(Not : 5-6 Aydır 5 kere evden çıktım, 2si 20 dk sürdü, gamepadimi aldım ve eve geri döndüm [gezmedim bile yani.] 1'inde hastaydım, sağlık ocağına gittim, diğer 1inde bisiklet sürüp alışveriş yapıp geri döndüm, en sonuncusunda ise bisiklet sürüp eve geri döndüm. Bu yüzden haftada 3 kere dışarı çıkamayınca fenalıklar geçirenler bu konuya yazmazsa sevinirim.)

Arkadaş gidip tüm gün dışarda gezmeyi biliyor ya? Bende biliyorum o ortamı. O kadar tıklım tıklım değil. Her sınıfta 15 kişi ya var, ya yok.

Herkes dışarda geziyor eğleniyor tozuyor sınavlara gelince virüs var sağlığımız daha önemli.
Evet sağlığımız daha önemli buna bende katılıyorum ama dışarda eğlenen gezen tozan sizsiniz.

Tabii ki de sorun var dalgamı geçiyorsun sen benimle, kimseye hakaret edemezsin burası bir forum ve herkes birbirine saygılı olmak zorunda!
Eğer ettiğim hakaret doğruysa ederim. Bu forumda ben de uzun zaman geçirdim. Ben de bir çok şeyi biliyorum. Konu sahibi benle dalga geçer gibi hem cevap vermeyip hem gelip yan yatarsa ederim! Bir de gelip daha mesajı tam okumadan yorum yapıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi?
Herkes dışarda geziyor eğleniyor tozuyor sınavlara gelince virüs var sağlığımız daha önemli.
Evet sağlığımız daha önemli buna bende katılıyorum ama dışarda eğlenen gezen tozan sizsiniz.
Ben de aynı şeyi söylüyorum. Ama anlayana tabii.

Salgını bahane ederek sınavdan kaçmaya çalışıyorum dostum nereden bildin 😎
Ben geçen hafta gittim paşa paşa sınavımı oldum notumu aldım. Sosyal mesafeme de dikkat ettim maskemi de taktım, her yer tıklım tıklımdı ben kendimi korudum. Bak hala yaşıyorum.

Eğer ettiğim hakaret doğruysa ederim. Bu forumda bende uzun zaman geçirdim. Bende bir çok şeyi biliyorum. Konu sahibi benle dalga geçer gibi hem cevap vermeyip hem gelip yan yatarsa ederim! Bir de gelip daha mesajı tam okumadan yorum yapıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi?

Ben de aynı şeyi söylüyorum. Ama anlayana tabii.
Arkadaşım bak, güzel kafana şunu sok, ''net bir delil olmadan kimseye net hakaret edemezsin'' ancak ve ancak varsayımlar üzerinden ''yan gelip yatıyorsan bu konuyu açamazsın'' vs. demelisin???

Technopat Haberler

Geri
Yukarı