Ortaokul sınavları iptal olsun

İşe yaramıyor denemeyin zaten biz de olduk siz de olacaksınız.
Kankam şimdi daha yeni birinci sınavı olanlar yine ikinci sınava da girecek diye biliyorum. Bu sefer iki kat daha fazla öğrenci var ve vakalar çok daha fazla. Sence de aynı kefeye koymak mantıklı mı? Şu an çalışıyorum fakat bu kadarı da fazla. Yine belirli seviyede vaka olsaydı bir şey demezdim yine.

Bizimki yok dedi.

IMG_20210318_140237.jpg

Kankam şimdi daha yeni birinci sınavı olanlar yine ikinci sınava da girecek diye biliyorum. Bu sefer iki kat daha fazla öğrenci var ve vakalar çok daha fazla. Sence de aynı kefeye koymak mantıklı mı? Şu an çalışıyorum fakat bu kadarı da fazla. Yine belirli seviyede vaka olsaydı bir şey demezdim yine.
Vakalar hiç bir zaman az olmadı ki dostum zaten ayarlıyorlar bir gün farklı bir gün farklı sınıf giriyor. Bende tüm sınavlarımı paşa paşa oldum.

Vakalar hiç bir zaman az olmadı ki dostum zaten ayarlıyorlar bir gün farklı bir gün farklı sınıf giriyor. Bende tüm sınavlarımı paşa paşa oldum.
Ben de Kasım ayında oldum sınavları. Sınavlar yapılmadan önceki gün vaka sayısı 9 bin falandı diye hatırlıyorum. Şimdi 15 bini geçti diye biliyorum. Yani farklı farklı demişsin de 1 Mart'ta da yine farklı farklı günlerde oldu. Şahsen ertelenmeli diye düşünüyorum. Online değil de ertelenmeli sadece.

Bir vaka sayısına kadar bir şey demem fakat ciddi artış var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı