Ortaokul sınavları iptal olsun

Yok öyle yağma, tıpış tıpış gidip olacaksınız o sınavı, biz de mecbur bırakıldık. Doğru bir şey mi? Tabii ki hayır. Ancak yatıp yatıp sınav zamanı gelince virüsün arkasına saklanmayın. Kendinizi kandırmaktan başka bir şey yapmış olmazsınız.

Yok öyle yağma, tıpış tıpış gidip olacaksınız o sınavı, biz de mecbur bırakıldık. Doğru bir şey mi? Tabii ki hayır. Ancak yatıp yatıp sınav zamanı gelince virüsün arkasına saklamayın. Kendinizi kandırmaktan başka bir şey yapmış olmazsınız.
Arkadaş haklı Ortaokullu kardeşlerim. Yatıyorsunuz kaç aydır hadi az ders çalışın. :D

Yok ya, başka bi arzunuz? Evi arabayı falan yapalım mı üstünüze? Ortaokullular biz sınav olurken çıtları çıkmadı, hatta liseliler yattıkları için sınav yapılmasını istemiyorlar dendi. Bize giren size de girecek.
Aynen öyle. Ben konu açtığımda boş boş yatıyorsunuz oyun yerine ders çalışın dediler. Şimdi ağlayıp dursunlar bakalım. Bir gram destek vermiyorum. Kimse kusura bakmasın.

Dün bitti tüm lise sınavlarım. Genel olarak güzel geçti bir fizik kötü geçti 42 aldım. Çalışmıştım da ama olan oldu artık. Okulda canlı derslere girmeyenlerin kolum kadar kopya ile geldiklerini gördüm. Çoğu kişi sosyal mesafeye uymadı. Bazılarının maskeleri burnunda değildi. O kadar sağlık sağlık diye esip gürleyen kişileri okulda bizzat gördüm. Yani sağlık çoğu kişinin umurunda değil. Size tavsiyem 2 maske takın sınav kağıdını verdikten sonra elinizi bol bol dezenfekte edin. Bizim elden ele idi kağıtlar. Ondan bayağı kişinin elinden geçiyordu kağıt. İptal kararı falan geleceğini düşünmüyorum. Siz önleminizi alın geri kalanı genel olarak faso fiso.

Parayı sokakta bulsam yine 2K destek vermezdim. Rezalete bak.
1616066882238.png

Dün bitti tüm lise sınavlarım. Genel olarak güzel geçti bir fizik kötü geçti 42 aldım. Çalışmıştım da ama olan oldu artık. Okulda canlı derslere girmeyenlerin kolum kadar kopya ile geldiklerini gördüm. Çoğu kişi sosyal mesafeye uymadı. Bazılarının maskeleri burnunda değildi. O kadar sağlık sağlık diye esip gürleyen kişileri okulda bizzat gördüm. Yani sağlık çoğu kişinin umurunda değil. Size tavsiyem 2 maske takın sınav kağıdını verdikten sonra elinizi bol bol dezenfekte edin. Bizim elden ele idi kağıtlar. Ondan bayağı kişinin elinden geçiyordu kağıt. İptal kararı falan geleceğini düşünmüyorum. Siz önleminizi alın geri kalanı genel olarak faso fiso.
Bu fizikten çektiğimiz nedir arkadaş ben ve 3 arkadaşım daha 42 aldı.

Aynen öyle. Ben konu açtığımda boş boş yatıyorsunuz oyun yerine ders çalışın dediler. Şimdi ağlayıp dursunlar bakalım. Bir gram destek vermiyorum. Kimse kusura bakmasın.
Evet, geçen yıl üstüne üstlük YKS ertelenmişken 1 ay öncesine çekilmişti, hem de ertelendikten aylar sonra. O 4-5 ayda yaşadığım stresi ömrümde yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı