Ben10Ultimate
Hectopat
Ortaokuldaki tutanaklar mezun olma senenizde silinir. İmza falan da atmadığına göre sana formalite tutanak tutmuşlar. Sorun yapma 
TeşekkürlerOrtaokuldaki tutanaklar mezun olma senenizde silinir. İmza falan da atmadığına göre sana formalite tutanak tutmuşlar. Sorun yapma![]()
TeşekkürlerHayır.
Disiplin kuruluna gitmedim nede imza attımBasit olaydan dolayı disipline gidersen ve bir daha tekrarlamazsan genellikle öğrencinin durumu baz alınarak siliniyor diye biliyorum.
O zaman sıkıntı yok.Teşekkürler arkadaşlar
Disiplin kuruluna gitmedim nede imza attım
Geleceğin için hiçbir sorun olmaz, ortaokulda genellikle tutanak tutulduktan sonra kağıt çöpe atılıyor. Rahat olun.
Tutanak demek kağıdı imzalamak demektir. Bu yaptığı tutanak değil gözünü korkutmak sadece hiçbir şey olmaz.Merhaba arkadaşlar, ben ortaokulda iken simit oyunu oynuyorduk. Bu oyundan tutanak yedim, tabii bu benim ilk tutanağım, müdür yardımcı sadece ismimi aldı, hiçbir şeye imza atmadım ve beni disiplin kuruluna çağırmadılar. Bu durumda bu tutanak sicile işlenir mi? (Şu an ben 10. sınıftayım.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.