Ortaokulda tutanak tutulması doktor olmayı engeller mi?

YunusEmreAlkan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana ortaokulda küçük bir kavga nedeniyle tutanak tuttular. Ben ise ileride Allah'ın izniyle doktor olmak istiyorum ama bana tutanak tuttukları için ne olacağını bilmiyorum. Sizce olabilir miyim? Yardım eder misin?

Boş verin, küçük bir kavgaymış zaten. O sene sonunda öğretmenler kurulunda affı yapılıp silinmiştir.

Hocam kusura bakmayın ama çok güldüm ortaokulda ne kadar tutanak yersen ye hiçbir şey olmuyor kasmana gerek yok

Hocam bu tür yasal işler için 18 yaşını doldurman gerek tabii birisini öldürmediğin sürece. Ortaokulda tutanaklar sicile işlemez hepsi göz korkutmak için yapılır ben lisede 2 disiplin yedim 9.sınıfta ve 11.sınıfta şu an sicilim sağlam gözüküyor ama sen yine de 2.cezayı almamaya çalış 2. cezayı alınca disiplin kurulu toplanıp sene sonu okula çağırıyor derdini anlat diyorlar doğru bulurlarsa işlenmez. Ki zaten normalde ortaokulda hiçbir şey olmaz ama lisede 18 yaşına gelmişsen işlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…