Oruç Tutacak mısınız?

Oruç Tutacak mısın?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hocam sizin yazdığınız soru şu şekilde bir soruya sorulur. Namaz kılıyor musunuz? Niye kılmıyorsunuz? Biz burada inanç veya din sorgulamadık. Arkadaş sadece Technopat üyelerinin oruç tutacak ve tutmayacak kişilerinin yüzdelik değerleri öğrenmek için konu açmış. Gereksiz yorumlar yapmayalım lütfen. Arkadaş niye oruç tutmuyorsunuz dememiş sonuçta.

Kusura bakma dostum. Haddine değil mesajımı gereksiz mesaj olarak nitelendirmek. Merak ettim ve bu soruyu sorma sebebini sordum. Neresi gereksiz bunun? Merak ettim ve niye sordunuz diyerek konu sahibine soru yönelttim. Ne oluyor :D ?
Maalesef hocam. Şeker ve tansiyon hastası olduğum için tutamıyorum. Daha önce tutardım.

Geçmiş olsun hocam. Allah şifa versin.

Kusura bakma dostum. Haddine değil mesajımı gereksiz mesaj olarak nitelendirmek. Merak ettim ve bu soruyu sorma sebebini sordum. Neresi gereksiz bunun? Merak ettim ve niye sordunuz diyerek konu sahibine soru yönelttim. Ne oluyor :D ?

Nasıl haddime değil? Kimsiniz siz acaba? Çok büyük bir devlet üyesi misiniz? Gereksiz olarak nitelendirdiğim için beni hapse mi atarsınız. Çok üzüldüm. Soru gereksiz ise gereksiz denilir. Zaten konu sahibi arkadaşın soruyu niye sorduğunu az düşününce anlaşılıyor. Cevapladığınız mesajda neden gereksiz olarak nitelendirdiğim yazıyor. Soruları doğru yerde yönlendirmiyorsunuz. Tekrardan yazıyorum. Cevaplandırdığınız mesajı 2 3 kere okuyun. Ben diyorum ki sorduğunuz soru neden oruç tutmuyorsunuz gibi sorularda sorulur. Siz diyorsunuz ki gereksiz olarak nitelendiremezsiniz. Nitelendiririm. Çünkü gereksiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı