Oruçta kilo nasıl alınır?

bukix06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kilo alma dönemindeyim iştahım çok da iyi değil ama yine de kalori fazlası oluşturmaya çalışıyorum. Genelde 300-500 kalori falan. Ramazana da az kaldı, sadece iftar ve oruç varken nasıl kilo alabilirim?

Yatmadan önce yağlı hamur işi veya et yemekleri ye. Uyku kaliten bozulur ama karaciğer onları yağ olarak depolar.

Yatmadan önce yağlı hamur işi veya et yemekleri ye. Uyku kaliten bozulur ama karaciğer onları yağ olarak depolar.
Kilo almak ile sağlıklı kilo almak arasında fark hocam.
@bukix06 Bence Ramazan'da kalori fazlası oluşturmaya zorlamayın. Yaktığınızla aynı kaloriyi alın Ramazan bitince devam edersiniz.

Merhaba, kilo alma dönemindeyim iştahım çok da iyi değil ama yine de kalori fazlası oluşturmaya çalışıyorum. Genelde 300-500 kalori falan. Ramazana da az kaldı, sadece iftar ve oruç varken nasıl kilo alabilirim?

sahurda cicibebe hurma gibi şekerli ve yağlı şeyler ye hem yemesi kolay ve yuksek kalorili şeyler tüket

Oruç tutmayıp normal diyetinize devam ederek yapabilirsiniz.

Oruç tutarak almakta zorlanırsınız, vermek kolay. Almak için piyaz yemenizi öneririm. Ramazanda güzel olur, seviyorsanız 2-3 tabak göme göme alırsın ama sağlık açısından pek hoş olur mu bilemem..

Kilo almak ile sağlıklı kilo almak arasında fark hocam.
@bukix06 Bence Ramazan'da kalori fazlası oluşturmaya zorlamayın. Yaktığınızla aynı kaloriyi alın Ramazan bitince devam edersiniz.

Sağlıklı kilo nasıl alabiliriz? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlıklı kilo nasıl alabiliriz? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Sağlıksız yağ, kötü karbonhidrat, şeker gibi şeylerden de kilo alınabilir, sağlıklı yağ, kompleks karbonhidrat, protein'den de kilo alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı