OS X 10.10 sorun çıkaran kextlerin tespiti

Freeman11

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. PC'me OS X 10.10 kurdum. Fakat güvenli moda haricinde açılmıyor. Büyük ihtimalle bunun sorun çıkaran kextlerden olduğunu tahmin ediyorum. Sorun çıkaran kextleri nasıl tespit edeceğim arkadaşlar. Sorun çıkaran kentleri bulup diyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

@Recep Baltaş
@montezuma

Son düzenleyen: Moderatör:
Safari Appstore falan açılmıyor her uygulama hata veriyor. Sanırım aynı sorunla karşı karşıyayız ne yapmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi -v ile -x olmadan başlatıp takılan yerin fotoğrafını konuya ekleyeceksiniz.

Safari Appstore falan açılmıyor her uygulama hata veriyor. Sanırım aynı sorunla karşı karşıyayız ne yapmalıyız?
Hayır, tamamen farklı sorunlar. Daha da ayrıntılı bilgi vererek yeni bir konu açın.

Hayır. Senin sorunun ile benim sorunum ayrı. Ben boot edemiyorum fakat sen uygulama açılmıyor diyorsun. Sende bir konu açmalısın.
Sistemi -v ile -x olmadan başlatıp takılan yerin fotoğrafını konuya ekleyeceksiniz.

Hayır, tamamen farklı sorunlar. Daha da ayrıntılı bilgi vererek yeni bir konu açın.
Sistem bilgileri (link aşağıda)
ProxyGizlen.Com - Kendinizi gizleyin!

Ben yazıda değil gri ekran hatasında kalıyorum. Gri bir ekran geliyor ve yüklenme falan hiçbir şey yapmıyor. Chameleon ve Clover ile yaptığım sadece -v ile bootlarımın sonucu.

Clover ile sadece -v'li boot:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Chameleon ile sadece -v'li boot:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük ihtimalle boot etme sorunu sorun yaratan kextlerden kaynaklanıyor. -x olarak güvenli modda açılabiliyor os x. Sorun çıkaran kextler nasıl tespit edilir (tespit edeceğim ardından sileceğim).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı