Çözüldü OS X 10.9.5 mavericks Xcode uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Mavericks'e Xcode iniyor ama çok eski sürüm hocam. Neden Mavericks?

Yazmayı unuttum hocam indirmek mümkün ama dediğim gibi eski.

Yani daha iyi performans mı alırım? Windows mantığıyla düşükte kalmak daha mantıklı olur dedim.
Daha iyi performans alacağınızı düşünmüyorum, macOS'da grafik hızlandırma aktifken akıcı oluyor ama.

@OMERTA Bahsettiğim El Capitan'ın Apple sunucularındaki .dmg linki:

Dosya indikten sonra çalıştırın, yükseltme başlar.

Daha iyi performans alacağınızı düşünmüyorum, MacOS'da grafik hızlandırma aktifken akıcı oluyor ama.

Pek bilgim yok açıkçası ama araştıracağım. Sizin öneriniz hangi sürümde kullanmam olur peki? Big Sur veya Catalina fazla gelir mi? En fazla 8 GB destekliyormuş sanırım 8 GB RAM ve sad takviyesi yapacağım.

Dosya indikten sonra çalıştırın, yükseltme başlar.

Teşekkürler hocam.

Pek bilgim yok açıkçası ama araştıracağım. Sizin öneriniz hangi sürümde kullanmam olur peki? Big Sur veya Catalina fazla gelir mi? En fazla 8 GB destekliyormuş sanırım 8 GB RAM ve sad takviyesi yapacağım.
El Capitan bence günümüz için artık çok eski. Çoğu program desteğini çoktan çekti bile. Sonoma denersiniz hocam OCLP ile.

El Capitan bence günümüz için artık çok eski. Çoğu program desteğini çoktan çekti bile. Sonoma denersiniz hocam oclp ile.

Tamamdır hocam alırsam bunu deneyeceğim. Bir de çok sordum ama Xcode indirirken hangi macOS sürümü için hangi sürümü indirmem gerektiğini nasıl anlayabilirim? Direkt mantığını veya nereden öğrenebileceğimi söylerseniz daha iyi olur sürekli birilerine sormayayım.

Tamamdır hocam alırsam bunu deneyeceğim. Bir de çok sordum ama Xcode indirirken hangi macOS sürümü için hangi sürümü indirmem gerektiğini nasıl anlayabilirim? Direkt mantığını veya nereden öğrenebileceğimi söylerseniz daha iyi olur sürekli birilerine sormayayım.

Xcode'un en son sürümü Monterey ve daha yeni sürüm istiyor.

Xcode - Support - Apple Developer

1701883857759.png

Mesela 6.3 sürümü Mavericks'te çalışmaz, 10.10 yazıyor. Yani Yosemite sürümü. Ama 6.2 ise 10.9.4 ve üzerinde çalışacağı belirtilmiş. 10.9.4 ve 10.9.5'te çalışır yani.

Ekleme olarak 6.2 belki 10.10'da bile çalışır 10.9.4+ yazdığına göre. Denemedim, kesin diyemem.

Eki Görüntüle 2043608

Mesela 6.3 sürümü Mavericks'te çalışmaz, 10.10 yazıyor. Yani Yosemite sürümü. Ama 6.2 ise 10.9.4 ve üzerinde çalışacağı belirtilmiş. 10.9.4 ve 10.9.5'te çalışır yani.
Bu arada Release ve Beta yazıyor fark ettiyseniz, Beta indirmenizi önermem. OS X sürümünüze uygun olanı ve Release'i indirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı