OS X EL Capitan Doğrudan Yükseltme - Clover Bootloader

Kodu yazabilcegim yeri bulamiyorum yardimci olabilir misiniz? Config.plist aciyorum ama hanginaraliga yapistirmam gerek kodlari?

Bende clover EFI bootloader ile mac OS x mavercisk sürümü kurdum Apple store den el capitani indirdim Boot OS X Install ile kurulum başladı Apple logosu altındaki beyaz çizgi sonlara yaklaştığında donuyor ilerlemiyor bir turlu

Doğrusu hiç arastirmadim uygunsuz olabilir mi
gigabyte g31m-es2l anakart
Intel dual core 2 işlemci
4 GB ddr2 RAM
Ati radeon 5450 grafik karti

Tamam oldu sistemi el capitan a yuksettim sorunsuz çalışıyor clover EFI bootloader son sürümü yukledim sorun çözüldü

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1455214324068.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 187
Bende niresh mavericks 10.9 yüklü. Dediğiniz bölümde fakesmc görünmüyor. Fakesmc s/l/e altında görünüyor. Nasıl bir işlem yapmam gerekir ? Ayrıca ekran kartını framebuffer bilgisi girerek zorla tanıtmıştım şuan full qe/ci çalışıyor. Yükseltme yaptıktan sonra çalışır mı ?

Mavericks Chameleon bootloader kullanıyorsan bu rehber Clover için. Clover kullanıyorsan EFI / CLOVER / kexts / Others klasörüne kopylayabilirsin. Framebuffer hatası alabilirsin. AMa denemeden bilemezsin.

Clover kullanıyorum. Hatta son sürüme güncelledim. Peki fakesmc yi s/l/e klasöründen mi kopyalayayım dediğiniz klasöre. Framebuffer bilgisi tekrar girince düzelme şansını yüksek buluyorum açıkçası.

Yarın deneyecem. Fakesmc'yi o klasörden kopyalayıp yapıcam umarım hata vermez

el capitan yüklemeden önce guid olarak bölüntülenmiş alan istedi ve beni kaybetti Keşke Mbr yamalamasaymışım. Nette araştırdım düzeltmenin de bir yolu yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…