OS X Mavericks 10.9.5 Kurdum fakat internete erişim yok

Ömürcan

Hectopat
Daha fazla  
Kurulum Resimde gördüğünüz gibi tamamlandı fakat internete erişim yapamıyorum kurduğum bu sistemden ?

PEJWD9.jpg

Technopat'ın kurulum rehberlerine baktınız mı? Hackintosh'larda her Wifi yongaseti uyumlu değil. Ya bilgisayarın içindeki Wifi alıcısını değiştireceksiniz, ya Mac'ler ile uyumlu harici bir Wifi adaptörü alacaksınız (uyumlu adaptörlerin listesi forumda var) ya da ethernet ile bağlanacaksınız. Bir de gördüğüm kadarıyla ekran kartını tanıtmamışsınız ve ses sürücü yüklü değil.

Technopat'ın kurulum rehberlerine baktınız mı? Hackintosh'larda her Wifi yongaseti uyumlu değil. Ya bilgisayarın içindeki Wifi alıcısını değiştireceksiniz, ya Mac'ler ile uyumlu harici bir Wifi adaptörü alacaksınız (uyumlu adaptörlerin listesi forumda var) ya da ethernet ile bağlanacaksınız. Bir de gördüğüm kadarıyla ekran kartını tanıtmamışsınız ve ses sürücü yüklü değil.
Evet ekran kartı ve ses sürücüsü falan hiçbişey yapmadım. Sadece kurdum ve bu ekrana geldim okadar başka hiçbir işlem yapmadım.
Etherneti bağlıyorum yinede internet çalışmıyor.

Hangi wifi kartları uyumlu liste için link atabilir misinz ve kendi wifi kartımın modeline nasıl bakacam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bağlayarak yapamazsınız, gerekli kextleri yüklemeniz lazım. Bana sorarsanız şu videoyu baştan sona izleyin bir kere, eksik yaptığınız kısımları görürsünüz. Sonrasında kendi donanımlarınıza göre kext bulup sisteme atmanız gerekecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı