K
KartallMutlu
Ziyaretçi
Öncelikle elimde dizüstü Toshiba ( Satellite L850 - 1RH) markalı bir diz üstü bilgisayar var. Sistemine bakmak isterseniz
Satellite L850-1RH - Toshiba
Linkine tıklayabilirsiniz.
Benim bir kaç sorum var. Öncellikle Hard Core bir PC kullanıcısı ve oyun sever olarak bu işletim sistemini kullanmak istememin sebebi tamamen öğrenmek. Ancak bazı korkularım var bunlar;
Satellite L850-1RH - Toshiba
Linkine tıklayabilirsiniz.
Benim bir kaç sorum var. Öncellikle Hard Core bir PC kullanıcısı ve oyun sever olarak bu işletim sistemini kullanmak istememin sebebi tamamen öğrenmek. Ancak bazı korkularım var bunlar;
- OS X Mountain Lion kurmak için daha önceden kurulu bir Mac işletim sistemi gerekli mi?
- Mac işletim sistemi piyasada satılıyor mu ? Apple sitesinden baktığımda OS X Mountain Lion Bunu görüyorum daha önceden 30TL olan ürün şuan 70TL bunu alsam şu an kurulu olan Win-10 üzerine kurabilir miyim? (Flash diski mac kurulum aşamasına getirdiğimizi düşünürsek ) Ayrıca neden bu kadar ucuz diğer işletim sistemlerine göre oda ayrı bir soru.
- Ben Aktif olarak Adobe yazılımlarını kullanan ve Steam üzerinden oyunda oynayan biriyim GTA V, Dota 2, BF1, Lord of the rings gibi eski oyunlarda dahi bir çok oyunları aktif olarak oynarım bunları Mac işletim sistemi çalıştırır mı?
- Daha önceden Mac kurulumu youtube hesabınızda izlediğimde grafik yongasında bazı seriler haricinde işaretlememiz gereken bir bölüm vardı. Bu ATI HD7600 Ekran kartı için geçerli mi?
- Ve en çok merak ettiğim fakat sizinde üstünde değinmediğiniz ( ya da az değindiğiniz) bir konuya, OS X mountain işletim sistemi Win 10 göre performans açısından güçlü mü? Sistemi Win-10'na göre daha mı çok yorar yoksa daha mı az yorar?
- Mac işletim sistemini korsan olarak kurarsak Apple Store ulaşabilir miyiz? ( Bunu korsana teşvik amaçlı değil genel bilgi amaçlı soruyorum)
- Son sorum. Bu dizüstü bilgisayarda BIOS ayarlarını sizin de
burada yaptığınız ayarlara benzer bir ayar çeksem sorun yaşar mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: