Yeni Kaspersky hakkındaki olumsuzluklar

Bitdefender'in ücretsiz sürümü kullanıma kapatılacak diyorlar, ne kadar doğru hocam? Kusura bakmayın sizi çok yordum. Bitdefender çok kaynak tüketmiyorsa kullanacağım, bakalım. Oyun oynayan birisiyim.
Hocam ESET bir ay ücretsiz veriyor ve ESET de oyun modu veya performans modu gibi bir ayar var, geçen gün indirdim bende ücretsiz sürümü. Oyunda veya günlük kullanımda işlemci ve ram kullanımı azaltıyor muhtemelen.

Bitdefender'in ücretsiz sürümü kullanıma kapatılacak diyorlar, ne kadar doğru hocam? Kusura bakmayın sizi çok yordum. Bitdefender çok kaynak tüketmiyorsa kullanacağım, bakalım. Oyun oynayan birisiyim.
Kaynak tüketimi açısından Bitdefender biraz ağırdır fakat yeterli bellek varsa sistemde sorun olmaz. CPU tüketimi çok değil.

Yükseltme sırasında ben de ekstra Yandex kurulum ibaresi ile karşılaşmadım. Kaldı ki bu tarz yazılımları tespit eden Kaspersky'ın da bunu kurulum paketine ekleyeceğini sanmıyorum. Farklı bir kaynaktan indirmiş olmayasınız?

Alternatif seçeneklerimiz geniş elbette, ben örneğin geri ınternet Security'e döndüm ve muhtemelen 2024'ün yazına kadar da yeni ürünlere bir zorlama olmadığı taktirde geçmeyeceğim.
Farklı firmadan arıyorsanız ESET ve BitDefender bekliyor.

Hayır hocam direk olarak Kaspersky.com adresinden indirdim diğer arkadaşlarda karşılaştıklarını belirtti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı