Oses çiğ köfteleri

Oses'ten çiğ köfte yedim tadı çok iyi. Özellikle İsot'a batırıp yediğinizde çok lezzetli oluyor. İsot kokusu elinize işliyor her kokladığınızda yiyesiniz geliyor. Yanında çok fazla şey veriyorlar. Ben yeni keşvettim bir arkadaşım sayesinde. Yiyen varsa görüşünü almak isterim.
Yediğin içtiğin senin olsun, gördükelrini bize anlat'' böyle bir deyiş vardır, yada atasözü.. :d

Komagene der susarım. Afrika sosu falan koydu geçen gün adam beyaz mayoneze benziyordu çok lezzetli. Ama gerçek etli bambaşka bir seviyede evimize yakın bir pide salonu isteğe göre kilo ile sipariş alıyordu arkadaşlarla aldık bir kere 2 kilo 80 TL ödedik ama değer yani.

Vallaha amcamın çiğköftesi gibisi yok benim için. Bana beleşten verdiği için neredeyse her gün yiyorum:D Sizede tavsiye ederim İstanbul/Bakırköy. (dükkan ismi vermek istemiyorum reklama girer diye)

@albaywolf Neyin bulyonundan bahsediyorsun valla her zaman aldığımız kasaplar vardır güvendiğimiz yerden alırız. Çiğ köftede yaparız ayrıyetten lahmacun da yaparız içini hazırlarız fırına götürürüz oda süper olur. Sen kesin Ege'li ve ya Karadeniz'lisindir anlaşılan sebzeli ot gibi saçma sapan şeyleri yemekten beynin sulanmış. Doğunun yemeklerini her yöreden insan sever, çünkü damak tadı ortaktır, lahmacun, çiğ köfte, kebap bunlar hep doğudan çıkma bunlarda olmasa insanlar adam akıllı yemek yiyemez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı