İnanmıyorsan da saygı duyamalısın. Dine mitoloji demek doğru bir davranış değil.Onu görene kadar hiçbiri kalmaz... Rahat ol kanka mitolojiler hep Yunan'lardan çıkmayacak.
Ben sadece düşüncelerimi saygı çerçevesinde paylaştım.
İnanmıyorsan da saygı duyamalısın. Dine mitoloji demek doğru bir davranış değil.Onu görene kadar hiçbiri kalmaz... Rahat ol kanka mitolojiler hep Yunan'lardan çıkmayacak.
İnanmıyorsan da saygı duyamalısın. Dine mitoloji demek doğru bir davranış değil.
Ben sadece düşüncelerimi saygı çerçevesinde paylaştım.
Osmanlı imparatorluğu'nun olmasını en çok istediğiniz şehir veya bölge neydi? Benim, Viyana ile İspanya'nın güneyi ve Avrupa'nın kuzeydoğusu.
Osmanlı imparatorluğu'nun olmasını en çok istediğiniz şehir veya bölge neydi? Benim, Viyana ile İspanya'nın güneyi ve Avrupa'nın kuzeydoğusu.
İtalya topraklarında ilerlemek için bu şehre bir ordu getirildi hatta bu şehrin çevresinde ki şehirlere çevre de ki gücü kırmak için saldırılar yapıldı. Daha sonra kıyıya bir garnizon kurulup merkez orduya bağlı kuvvetler buradan geri çekildi.Otranto kalesi, eğer elimizde tutabilseydik imparatorluğun kaderi çok daha farklı olabilirdi.
Seferden önce Almanya ile savaşmaya gidilmesi orduyu yıprattı ve bunun üzerine kötü hava şartları kuşatmanın bozulmasına yol açtı.Viyana tabiki. Kutsal İttifak'ı dağıtsaydık karşımıza çıkacak güç kalmazdı Fransa ile dosttuk zaten. Avrupa'nın yarısından fazlası bizim olurdu.
Tabi Osmanlı Viyana'yı alamadı ama Avusturaya'nın Viyana'dan sonra ki en büyük kalesi Graz'ı idaresine aldı. Ve Graz hala Avusturya'nın en büyük 2. şehri olarak devam ediyor.Viyana tabiki. Kutsal İttifak'ı dağıtsaydık karşımıza çıkacak güç kalmazdı Fransa ile dosttuk zaten. Avrupa'nın yarısından fazlası bizim olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.