Osu!'da grafik tablet mi kullanmalı fare mi?

Osu oynarken grafik tablette kendimi rahat hissedemiyorum açıkçası. Mouse kullanırken de alışık olmadığım için doğru düzgün oynayamıyorum. Stream yapamıyorum falan. Mouse ve tablet ile oynadığım videolar çektim. Aşağıya link bırakıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Grafik tabletten devam mı etmeliyim?
Nasıl oynadığımı eleştirirseniz de sevinirim arkadaşlar.

Mouse ile:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grafik tablet ile:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Başlık grafik tablet ile devam etmeli miyim? İdi. Ana sorum da buydu. Moderatörlerin gazabı.

Son düzenleme:
Daha çok düşük yıldızda oynuyorsun o yüzden zamanla alışırsın. İmleç hareketlerin çok yavaş ve zamanında basamıyorsun. Zamanla düzelir tabletten devam et.

Tablet aldıysanız tablet ile devam edin. Ama fareye hakimiyet kuramamışsınız onu söyleyeyim.

Fare ile oynamayalı çok oldu. Bu yüzden oynayamadım. Öncesinde de zaten pek iyi değildim fare ile.

Daha çok düşük yıldızda oynuyorsun o yüzden zamanla alışırsın. İmleç hareketlerin çok yavaş ve zamanında basamıyorsun. Zamanla düzelir tabletten devam et.

Normalde 4.5-5 yıldız yapabiliyorum en fazla. Bu map üzerinden örnek vermek istedim. İmleci bilerek yavaş hareket ettirdim. Harita 3.75 star zaten.

Osu oynarken grafik tablette kendimi rahat hissedemiyorum açıkçası. Mouse kullanırken de alışık olmadığım için doğru düzgün oynayamıyorum. Stream yapamıyorum falan. Mouse ve tablet ile oynadığım videolar çektim. Aşağıya link bırakıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Grafik tabletten devam mı etmeliyim?
Nasıl oynadığımı eleştirirseniz de sevinirim arkadaşlar.

Mouse ile:

Grafik tablet ile:

Başlık grafik tablet ile devam etmeli miyim? İdi. Ana sorum da buydu. Moderatörlerin gazabı.

daha bu sorular için oynadığın yıldızlar çok az, sanırım 2 veya 3 yıldızlık bir map bu, onda bile accuary'in çok düşük. o yıldızlarda 100 e yakın acc yapman gerekiyor. şu an alışmaya ve yıldızlarını yülsetlmeye bak. ama bu sıralar tablet ile alışırsan çok çok daha iyi olur. gerçekten 6 senedir neredeyse oynuyorum bu oyunu, daha yeni tablet alabildim. gerçekten oynamam aşırı derecede gelişti.

Umarım olurum hocam, teşekkür ederim.

Tableti alalı 1 buçuk ay civarı oldu, Ağustos'tan beri oynuyorum. Tableti aldığımdan beri mouse ile oynamadım. Tek sorunu 4 inchlik bir algılama yüzeyi var.
gayet yeterli senslerin için bu arada, bende de xppen g430s var. aşırı derecede memnunum.

Daha bu sorular için oynadığın yıldızlar çok az, sanırım 2 veya 3 yıldızlık bir map bu, onda bile Accuary'in çok düşük. O yıldızlarda 100'e yakın acc yapman gerekiyor. Şu an alışmaya ve yıldızlarını yülsetlmeye bak. Ama bu sıralar tablet ile alışırsan çok çok daha iyi olur. Gerçekten 6 senedir neredeyse oynuyorum bu oyunu, daha yeni tablet alabildim. Gerçekten oynamam aşırı derecede gelişti.

Gayet yeterli senslerin için bu arada, bende de xppen G430s var. Aşırı derecede memnunum.

Şu an gayet iyi oynadığımı düşünüyorum, 4 star stream ağırlıklı bir mapta %93, 5 star bir mapta %91 yapıyorum. Sadece örnek göstermek için oynamıştım orada fakat gerçekten % çok düşükmüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı