Osu! için Grafik tablet önerisi

Trmgn1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aranızda belki bilenler vardır diye yazıyorum. Osu! için grafik tablet satın alacağım, aklıma bir soru takıldı. Bu : Amazon.com: Wacom Intuos Pen Small Tablet (CTL480) (Old Version): Computers & Accessories ve Bunun :Amazon.com: Wacom Intuos Pen and Touch Small Tablet (Old Version): Computers & Accessories
arasındaki farklar nelerdir? Aralarında fiyat farkı var fakat aynı gözüküyorlar.

Touch Small yanlış değil isem " Dokunma alanı daha küçük " olmalı yanlışım varsa düzeltin. :)

Touch Small yanlış değil isem " Dokunma alanı daha küçük " olmalı yanlışım varsa düzeltin. :)
Oradaki "Touch" tableti parmağınızla kısmi olarak kullanabileceğimizi söylemek istiyor.Aralarındaki fark "Use your fingers to navigate, scroll, zoom your artwork with multi-touch gestures"
bu olarak geçiyor osu!'da bir işe yaramayacağından eğer çizim yapmayacaksan Touch almana gerek yok.

Dostum fark şu: Touch tableti parmaklarınla bilgisayar faresi gibi kullanabiliyorsun. Örneğin işaret parmağın ve orta parmağını bir arada tutup kaydırmak scroll yapmayı sağlıyor, bildiğimiz akıllı telefonlardaki zoom hareketi görüntüyü yaklaştırıyor falan. Çizimle ilgileniyorsan pek fark olmaz aralarında ucuz olanı alsan da sorun yaşamazsın. Ben neredeyse bir buçuk senedir BAMBOO CTH/300 kullanıyorum ve fiyatına göre (piyasada edinebileceğim en ucuz grafik tabletlerdendi o zamanlar) performansından gayet memnunum. Aynı touch özelliği var ama pek kullandığım söylenemez bilgisayar faresi varken elimin altında gerek görmüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı