Ot Gibi Yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim o zaman senin maneviyatla ilgili bir boşluğun olabilir bak gerçekten ciddiyim. Yaşın genç İlmi konular ilgini çekebilir sohbet izlemek eylenceli gelebilir belki. Sana tavsiyem cübbeli ahmet hocanın sohbetlerini izle hem sıkılmazsın asla hemde sürekli doğru ve yeni şeyler öğrenirsin. Her perşembe cubbeliahmethoca.tv de 20:30 da canlı yayın veriyor. Ben islamla pek içli dışlı değildim ama bu hocayı tanıyınca resmen beni eğitti sohbetlerini izlemek çok hoşuma gitti ve 3 yıldır sürekli her perşembe izliyorum.Bu izlediklerim sonucu oluşan birikimler benim sosyal hayatımı insanlarla olan ilişkimi düzene soktu. Hani bir kişinin ön yargısını ve alışkanlıklarını değiştirmek çok zordur ya bu hoca tereyağından kıl çeker gibi insanlardaki yanlış şeyleri düzeltiyor. En azından bende öyle oldu. Ben senin bu sohbetleri izlemeni tavsiye edeceğim canım kardeşim.

Technopat'a neler oluyor ?
 
Gençler 6 seneden fazla olmuş. Bu mesajı gören yazarsa çok sevinirim :)
 
Konu neden hortladı?
Otlu peynir gibi yaşarsan bir şey olmaz. :D
 
Merhaba Technopat Ailesi,

Hayattan çok sıkıldığımı ve ne yapmam gerektiğiyle ilgili bilgi almak için burada konu açma gereksiniminde bulundum.

11. sınıfa geçtim. Herkesin bir hobisi ya da yaptığı bir şey vardır fakat benim hiçbir hobim ya da yeteneğim yok. Okul hayatım boyunca ev-okul arasında gittim geldim ve başka hiçbir şey yapmadım. Dışarı çıkmak, gezmek, spor yapmak vs. hiçbir şey yapmadım. Çünkü ne gezecek arkadaşım var ve ne de yetenekli olduğum bir spor var. Yaz tatillerini ise evde pc başında geçiririm. Tatile gitmedim. Yüzme zaten bilmiyorum, ot gibi yaşıyorum. Müzik aleti olarak herhangi bir şeye de ilgim yok.

Kısacası ben ne yapmalıyım ?
Evde düzgün yemek bulamıyorum, her akşam mercimek çorbası görmekten bıktım. Akrabalarım olmasa düzgün bir şey yiyemeyeceğim bende.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı