Otel websitesi için hosting paketi tavsiyesi

Kasapogluu

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2014
Mesajlar
17
Yer
Alanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mühendis
Merhaba, Alanya'da otelimize bir websitesi kurmak istiyoruz. Yerel firmalar çok yüksek fiyatlar veriyorlar. Bu yüzden kendim uğraşmaya karar verdim. Hosting paketi olarak bir apart otel websitesi için hangi özellikleri barındıran bir hosting seçmeliyim? SSD Alan, Aylık Ziyaretçi, E-mailler vs. gibi özellikler minimum ne kadar olması gerekiyor? Tavsiye olarak hosting servis isimlerini de alabilirim.
 
Sorduğunuz soruların cevabını aslında siz verebilirsiniz. Planlanan ziyaretçi sayısı ne kadar, kaç adet maile ihtiyacınız var, site içeriği nasıl olacak?
Anladığım kadarıyla kolay kurulum yapmaya çalışacaksınız. Yukarıda arkadaşın önerdiği gibi Google Cloud tavsiye ederdim ama yapabilir misiniz bilemedim.
Kendi host firmamı önerebilirim. Yıllardır kullanıyorum, fiyatlandırması vs çok iyi. Wordpress desteği de var. Bir inceleyin derim.


PREMIUM WEB HOSTING veya KURUMSAL WEB HOSTING paketini tavsiye edebilirim.

1593531970475.png
 
İlginiz için teşekkürler, açıkçası bu tarz konulara pek hakim değilim. Videolardan izleyerek kurabileceğimi düşündüm. Google benim işletmem istatistiklerine göre yaz sezonunda aylık ortalama 25 bin ziyaretçi alıyoruz. Tabi bunlardan kaç tanesi websitesini ziyaret eder onu bilemiyorum.
 
Hepsinin ziyaret edeceğini varsayarsak 3GB RAM 2 çekirdek CPU yeter gibi duruyor. Fakat önerim ilettiğim paketlerden Kurumsal Web Hosting. Yetersiz gelirse paket yükseltebiliyorsunuz zaten. Ayrıca yetersiz geleceğini düşünmüyorum.
Sizin işinizi wordpress çözer :)
 

Geri
Yukarı