Bu sabah bir otobüse bindim, kartımı okuttum ve yetersiz bakiye uyarısı verdi. Tamam bir sorun yok, İstanbulkart uygulamasından QR kodla ödeme yapacağım. Fakat o sırada şoför benimle konuşmaya başladı, dedi ki; kartında paran olsa bile seni indirecektim, kartın indirimli kart dedi. Ben de ona kartı gösterip indirimli olmadığını söyledim, hatta kartı bir daha bastım ki karttan çekmeye çalıştığı ücreti görsün. O seni sonraki durakta indireceğim demeye devam etti, ben de o sırada sinirlendim QR kodunu falan unuttum adama tam bir beyinsizsin, salaksın gibi laflar ettim. Adam sonra oturduğu yerden kalkıp küfür ederek üzerime yürümeye başladı. Önce o mu vurdu ben mi hatırlamıyorum ama ikimiz de birbirimize yumruk attık. Sonra o bana sağlam bir tane geçirdi ve ayırdılar
. Şimdi onun benim üzerime yürüyüp, önce onun vurduğunu varsayarsak ve ben şikayetçi olsam suç benim üzerime kalabilir mi? Çünkü iett şoförlerine iş başında şiddet suçu işleyenler ekstra cezalar alıyor diye biliyorum. (ilk onun bana saldırması bu kanunun işlenmesini nasıl etkiler veya etkilemez orada kafam karıştı.) Plakasını vs. aldım, sizce ne yapayım? İki arada bir derede kaldım. Tek istediğim yapabiliyorsam adamı işinden ettirmek.
Son düzenleyen: Moderatör: