Otomatik düzeltmede uyarı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erenyldrr

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kıbrıs, Gazimağusa
Sevgili modersayon ekibi sizin bu otomatik düzeltme sisteminiz doğru düzgün çalışmadığı için uyarı aldım. Cümle "işlemci yükte mi boşta mı." Otomatik düzeltme kullanarak yazdım. Düzeltme her defasında düzgün çalışıyorsa neden uyarı yedim? İşaretleri ve cümledeki büyük harflere pek de dikkat etmediğim için otomatik düzeltme kullanırım. Neden uyarı aldım?

sizin bu otomatik düzeltme sisteminiz doğru düzgün çalışmadığı için uyarı aldım.
Kendisine verilen beyni kontrol mekanizması olarak kullanmak varken yapay zekaya güvenip hata yaptıktan sonra kendisini değil yapay zekayı eleştirmek... :D

Kendisine verilen beyni kontrol mekanizması olarak kullanmak varken yapay zekaya güvenip hata yaptıktan sonra kendisini değil yapay zekayı eleştirmek... :D
O yapay zeka oraya tek bir amaç için konmuşsa ve onu bile beceremiyor ise gayet güzel eleştirilir.

"Yhaw waLLa b€nM bir sOrum v@rdr CozEcek vArmu !!" diye yazarsan, otomatik bunu nasıl düzeltsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O yapay zeka oraya tek bir amaç için konmuşsa ve onu bile beceremiyor ise gayet güzel eleştirilir.
Bunu koyan adamların kusursuz bir yapay zeka hizmeti sunma iddiası yok, kendileri de hataları gördükçe düzeltiyorlar zaten. Dolayısıyla hakkın yok. Özelliği kullandıktan sonra kontrol edeceksin, hatası varsa düzelteceksin.

Bu özellik olmadan önce de yazım kuralları vardı ve herkes paşa paşa uyuyordu, aynısı şu an da geçerli.

Bunu koyan adamların kusursuz bir yapay zeka hizmeti sunma iddiası yok, kendileri de hataları gördükçe düzeltiyorlar zaten. Dolayısıyla hakkın yok. Özelliği kullandıktan sonra kontrol edeceksin, hatası varsa düzelteceksin.

Bu özellik olmadan önce de yazım kuralları vardı ve herkes paşa paşa uyuyordu, aynısı şuan da geçerli.
Dostum mantık çok basit. Ortada bir hizmet var ve düzgün çalışmıyor. Bu durumda ne olursa olsun eleştirilir.

Dostlarım ben kesme işareti ile ayırmasını beklemiyorum yapay zeka denilen olay başka bir yerde denediğimde aynı soruyu soru işaretine çeviriyor ama burada nokta koymuş ben ona kızgınım.

Dostum mantık çok basit. Ortada bir hizmet var ve düzgün çalışmıyor. Bu durumda ne olursa olsun eleştirilir.
Düzgün çalışmaması eleştirilebilir, o yönden bir problem yok. Ancak sadece yapay zekaya güvenip mesajı okumadan ve kontrol etmeden gönderdiği için yine kendisi hatalı konuma düşecektir. Yapay zeka hata yaptığında onu düzeltmen gerekiyor, ki kurallar uygulansın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı