Otomatik olarak Dinoklafblazor.org açılıyor

Öncelikle görev yöneticisine girip başlangıç sekmesinden Google Chrome'u devre dışı bırakın bu Windows'u açtığınızda Google Chrome'un açılmasını engelleyecektir ardından Chrome'da ayarlara girip Başlangıçta yazan kısma giriyorsunuz ve en üstteki yeni sekme sayfası aç butonuna basıyorsunuz bu kadar sorununuz çözülmezse geri dönüş yaparsınız

Ve bilgisiyarım yavaşlamaya başladı.
Öncelikle görev yöneticisine girip başlangıç sekmesinden Google Chrome'u devre dışı bırakın bu Windows'u açtığınızda Google Chrome'un açılmasını engelleyecektir ardından Chrome'da ayarlara girip başlangıçta yazan kısma giriyorsunuz ve en üstteki yeni sekme sayfası aç butonuna basıyorsunuz bu kadar sorununuz çözülmezse geri dönüş yaparsınız.

Teşekkürler deniyorum.

Öncelikle görev yöneticisine girip başlangıç sekmesinden Google Chrome'u devre dışı bırakın bu Windows'u açtığınızda Google Chrome'un açılmasını engelleyecektir ardından Chrome'da ayarlara girip başlangıçta yazan kısma giriyorsunuz ve en üstteki yeni sekme sayfası aç butonuna basıyorsunuz bu kadar sorununuz çözülmezse geri dönüş yaparsınız.

Görev yöneticisinde Chrome bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    90,8 KB · Görüntüleme: 53
AdwCleaner indirip taratın, ek olarak bir antivirüs yazılımı ile taratın.

Görev yöneticisinde Chrome bulamadım.

Bilgisayarda zararlı var siz başlangıçtaki Chrome'u arıyorsunuz ilginç, MBAM ile tarayın.

Tabii adware yazılımını Chrome'da bırakmamız lazım zararlı kalsın.
Lavasoftu silin.

Zaten devre dışı bırakmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı