Çözüldü Outemu Blue nasıl linear yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Outemu Blue Switch nasıl linear sessiz hala getirilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malzeme farkı. PBT'de direkt malzemenin kendisi siyah ve dokununca çok az hissedilen daha pürüzlü bir dokusu vardır. Aşınmalara karşı çok dayanıklı ve parmaktaki yağların izi falan kolay kolay kalmaz. ABS de oto boyası gibi boyayla boyanan, parlak ve parmak yağı izi gösteren bir malzeme. PBT'den daha ucuz olduğu için F/P ürünlerinde sıkça kullanılır. Derin bir çizik açarsan eğer tuşta, altından ışık sızdırabilir ABS. Bir de üretimi daha ucuz ve basit olduğundan böyle yan dillere çevrilen Keycaps'lerde çokça tercih ediliyor. PBT candır yani özetle.

Klavyem zaten ingilizce olduğu için PBT almak istesem sorun yaşamam herhalde.
Teşekkürler bilgilendirme için. İyi geceler hocam.

Hocam klavye elime geçti şuanda,rgb modlarını tam anlayamadımda yardımcı olabilirmisiniz?

Hocam klavye elime geçti şu anda, RGB modlarını tam anlayamadımda yardımcı olabilir misiniz?

FN tuşu ile klavye üzerindeki ins, Home, page up/down ve del tuşlarına sırayla aynı anda basarsanız modlar arasında geçiş yaparsınız. Her tuş için 4 mod vardı sanırım.
Ayrıyeten yine FN ile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 tuşlarına da basarsanız oyun modları arasında geçiş yaparsınız.

Eğer kullanım kılavuzu varsa RGB modlarının klavye üzerindeki kısa yollarını anlatıyor olması lazım. Eğer yoksa da ürününü yazılımını yüklediğinde menüsü olmalı diye düşünüyorum. Ürünü kullananlar varsa daha iyi yardımcı olacaklardır.

Evet kılavuzda da belirtilmiş zaten.

Evet kılavuzda da belirtilmiş zaten.
Kılavuzda tam anlayamamıştımda şimdi anladım teşekkür ederim hocam.Üründeki swtichler çıkıyormu ? birde yazılımı varmı acaba?
Kılavuzda tam anlayamamıştımda şimdi anladım teşekkür ederim hocam.Üründeki swtichler çıkıyormu ? birde yazılımı varmı acaba?
xt gear diye bir yazılım buldum onu kuruyorum şimdi.

xt gear diye bir yazılım buldum onu kuruyorum şimdi.
Switchler hotswappable, yani çıkabiliyor. Yazılımı yok Galax'ın uygulamasında çıkmıyor.

Switchler hotswappable, yani çıkabiliyor. Yazılımı yok Galax'ın uygulamasında çıkmıyor.
Swtichleri çıkarmayı denedim ama çıkmadı özel birşeymi var çıkarmak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…