Çözüldü Outemu Blue nasıl linear yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Malzeme farkı. PBT'de direkt malzemenin kendisi siyah ve dokununca çok az hissedilen daha pürüzlü bir dokusu vardır. Aşınmalara karşı çok dayanıklı ve parmaktaki yağların izi falan kolay kolay kalmaz. ABS de oto boyası gibi boyayla boyanan, parlak ve parmak yağı izi gösteren bir malzeme. PBT'den daha ucuz olduğu için F/P ürünlerinde sıkça kullanılır. Derin bir çizik açarsan eğer tuşta, altından ışık sızdırabilir ABS. Bir de üretimi daha ucuz ve basit olduğundan böyle yan dillere çevrilen Keycaps'lerde çokça tercih ediliyor. PBT candır yani özetle.

Malzeme farkı. PBT'de direkt malzemenin kendisi siyah ve dokununca çok az hissedilen daha pürüzlü bir dokusu vardır. Aşınmalara karşı çok dayanıklı ve parmaktaki yağların izi falan kolay kolay kalmaz. ABS de oto boyası gibi boyayla boyanan, parlak ve parmak yağı izi gösteren bir malzeme. PBT'den daha ucuz olduğu için F/P ürünlerinde sıkça kullanılır. Derin bir çizik açarsan eğer tuşta, altından ışık sızdırabilir ABS. Bir de üretimi daha ucuz ve basit olduğundan böyle yan dillere çevrilen Keycaps'lerde çokça tercih ediliyor. PBT candır yani özetle.
Klavyem zaten ingilizce olduğu için PBT almak istesem sorun yaşamam herhalde.
Teşekkürler bilgilendirme için. İyi geceler hocam.

Ben de zaten bildiğiniz üzere aynı klavyeyi kullanıyorum. Ve bilgilendirme amaçlı bir yazı yazmak istedim umarım seçiminizde yardımcı olur.
Çoğu kişi işte çok sesli gece annemler uyanır yok oyunu duyamıyorum falan filan hepsi boş. Bu tamamen zevk ve durum meselesi ben ailemden geç yatıyorum ama odalar uzak olduğu için ses onlara gitmiyor zaten. Oyunda da Rainbow Six Siege oynuyorum ses kasmanın aşırı önemli olduğu bir oyun. Şimdiye kadar bir kere lan klavyenin sesinden duyamadık adamı dediğim olmadı, olacağını da sanmıyorum.
Ayrıca Blue Switchlerin iyi olduğu düşündüğüm bir yanı da Tactile olması yani basışların güzel bir his, feedback, vermesi. Tuşa bastığımı hissediyorum yani. Ama bu zorlayacak düzeyde de olmuyor merak etmeyin.
Hatta size şunu söyleyebilirim, arada bilgisayar kapalıyken falan sırf sesi için klavyenin başına oturup rastgele bir şeyler yazıyorum.
Alacağınız klavye ile ilgili de küçük bir bilgi vereyim, bilek desteği çok rahat. Başka bilek desteği kullanmadım tabii, ama bu yokken kolum kopacakmış gibi hissediyorum o kadar alıştım ki artık.
Başka aklınızda soru varsa yarın bakmaya çalışırım.
İyi geceler, sosyaller hocam.
Hocam klavye elime geçti şuanda,rgb modlarını tam anlayamadımda yardımcı olabilirmisiniz?

Hocam klavye elime geçti şu anda, RGB modlarını tam anlayamadımda yardımcı olabilir misiniz?

FN tuşu ile klavye üzerindeki ins, Home, page up/down ve del tuşlarına sırayla aynı anda basarsanız modlar arasında geçiş yaparsınız. Her tuş için 4 mod vardı sanırım.
Ayrıyeten yine FN ile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 tuşlarına da basarsanız oyun modları arasında geçiş yaparsınız.

Eğer kullanım kılavuzu varsa RGB modlarının klavye üzerindeki kısa yollarını anlatıyor olması lazım. Eğer yoksa da ürününü yazılımını yüklediğinde menüsü olmalı diye düşünüyorum. Ürünü kullananlar varsa daha iyi yardımcı olacaklardır.

Eğer kullanım kılavuzu varsa RGB modlarının klavye üzerindeki kısa yollarını anlatıyor olması lazım. Eğer yoksa da ürününü yazılımını yüklediğinde menüsü olmalı diye düşünüyorum. Ürünü kullananlar varsa daha iyi yardımcı olacaklardır.
Evet kılavuzda da belirtilmiş zaten.

Evet kılavuzda da belirtilmiş zaten.
Kılavuzda tam anlayamamıştımda şimdi anladım teşekkür ederim hocam.Üründeki swtichler çıkıyormu ? birde yazılımı varmı acaba?
Kılavuzda tam anlayamamıştımda şimdi anladım teşekkür ederim hocam.Üründeki swtichler çıkıyormu ? birde yazılımı varmı acaba?
xt gear diye bir yazılım buldum onu kuruyorum şimdi.

xt gear diye bir yazılım buldum onu kuruyorum şimdi.
Switchler hotswappable, yani çıkabiliyor. Yazılımı yok Galax'ın uygulamasında çıkmıyor.

Switchler hotswappable, yani çıkabiliyor. Yazılımı yok Galax'ın uygulamasında çıkmıyor.
Swtichleri çıkarmayı denedim ama çıkmadı özel birşeymi var çıkarmak için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı