Çözüldü Outemu Blue nasıl linear yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yapılır, ama uğraşa değmez. Onun yerine direkt Red veya başka linear bir switch almanızı tavsiye ederim.
Anladım teşekkürler. Brown almak isterdim aslında ama çok pahalı lar işte o yüzden galax stl03 alıyorum.sesinden korkuyorum rahatsız edermi diye işte.

Anladım teşekkürler. Brown almak isterdim aslında ama çok pahalı lar işte o yüzden galax stl03 alıyorum.sesinden korkuyorum rahatsız edermi diye işte.
Hocam blue switch maalesef her türlü sesli çalışıyor. Çok kaliteli markaların sesinde tabii ki fark var ama genel olarak blue switch verdiği geri tepkime ve yapısı gereği ile sesi fazla diğer switchlere göre. Eğer sessiz istiyorsanız Red switch daha ideal diyebilirim. Brown pahalı olur ama red switch ucuza kovalarsanız bulunabilir düzeyde şuan. Bütçe belirtin ilgili arkadaşlar yardımcı olurlar zaten.

Hocam blue switch maalesef her türlü sesli çalışıyor. Çok kaliteli markaların sesinde tabii ki fark var ama genel olarak blue switch verdiği geri tepkime ve yapısı gereği ile sesi fazla diğer switchlere göre. Eğer sessiz istiyorsanız Red switch daha ideal diyebilirim. Brown pahalı olur ama red switch ucuza kovalarsanız bulunabilir düzeyde şuan. Bütçe belirtin ilgili arkadaşlar yardımcı olurlar zaten.
Yok tactile sesleri yüksek sesleri seviyorum herkes alınmaz diyor çok kötü diyor ama almak istiyorum işte bende.

Yani sesli Switch'lerin gündüz ile gece çınlaması arasında büyük fark oluyor. Gece ben huzursuz oluyorum Cherry Viola Switch ile bile yazarken. Diğer Clicky'leri tahmin bile edemiyorum.
Gece ailemden erken yatıyorum genelde moba oyunları oynuyorum ve kulaklık takıyorum sesin geleceğini çok sanmıyorum.

Çözüm
O-Ring ile Sesi biraz da olsa absorbe edebilirsiniz(Basım hissiyatı aynı olmayacaktır).

Uygulamalı olarak bakmanız için Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hissiyatını azaltacakmı yani?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı