Çözüldü Outemu Blue nasıl linear yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu arkadaştan bir tane alman gerek çıkarabilmen için. Tırnaklı bir sistemi var. Ama Switch pinlerine zarar verebilirsin. Eğer çıkarmaya ihtiyacın yoksa hiç kurcalama derim.

1647356108420.png

Bu arkadaştan bir tane alman gerek çıkarabilmen için. Tırnaklı bir sistemi var. Ama Switch pinlerine zarar verebilirsin. Eğer çıkarmaya ihtiyacın yoksa hiç kurcalama derim.

Eki Görüntüle 1332786
Anladım teşekkürler.Yazılımı denedim ama algılamadı klavyeyi ne yazıkki.Özel ayarlamak için bir kılavuz var ama hiçbirşey anlamadım biraz karışık o yüzden dokunmayacağım.

Bu arkadaştan bir tane alman gerek çıkarabilmen için. Tırnaklı bir sistemi var. Alternatif yöntemlerle de çıkarılabilir. Ama Switch pinlerine zarar verebilirsin. Eğer çıkarmaya ihtiyacın yoksa hiç kurcalama derim.

Eki Görüntüle 1332786
O-ring'ler elime ulaştı. İlk izlenimim çok iyi. Sesi çok hoş bir hale getirdi. Ufak ama %30 kadar etkisi oldu diyebilirim. Şeffaflarını da temin edeceğim ama ışık olayını kıstığı için.

1647435972588.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı