Outlast 1-2 alınır mı?

Alınır. Bence Steam'den indirime girince almak daha iyi.
1738492762024.png

Epic Games'de indirimde zaten.

• Workshop ve mod desteğe
  • Koleksiyonları ve etiketleri( oyuncular oyunlarını koleksiyonlar halinde düzenleyebilirler. Ayrıca oyunlar için etiketler oluşturup bu etiketlere göre oyunları arayabilirler.
  • Profil özellikleri ve arkadaş listesi
  • Bulut kaydetmesi daha iyi
  • Başarımlar
  • Daha fazla oyun desteği ve kütüphane
  • Community ve sosyal özellikler
@Sepet

@He stole my money
Haklısın ama ben oyunları kütüphane de durmasını ve başarımlar falan olmasından steam'i tercih ederdim.

• Koleksiyonları ve etiketleri( oyuncular oyunlarını koleksiyonlar halinde düzenleyebilirler. Ayrıca oyunlar için etiketler oluşturup bu etiketlere göre oyunları arayabilirler.
  • Başarımlar
@Sepet

@He stole my money
Steam'de en düşük ilk oyun 56TL, ikinci oyun 79TL küsür fiyata düşüyor.

Steam'i bende çok severim ama enayilik gibi geldi bana bu. Speedrun yapılmadığı sürece oynayıp, silmelik oyunlar zaten. Ne bir açık dünyaları var, ne de uzun saatli oynanışları.

Haklısın ama ben oyunları kütüphane de durmasını ve başarımlar falan olmasından steam'i tercih ederdim.
Bu arkadaşın da dediği gibi düşünüyorum.

• Başarımlar
@Sepet

@He stole my money
Aradaki fiyat farkı az değil hocam, 20 katı neredeyse. Bu fiyat farkı ile daha iyi oyunlar alınabilir yani Steam üzerinden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı