Outlet iPhone SE 2020 alınır mı?

staryi_drugs

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2021
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bayağı bayağı guvenilir bir siteden 6500 TL'ye iPhone SE 2020 alacagim. gozle gorulmeyen sorun cikartmayan ufak tefek cizikler varmis ve defo varmis biraz, parmak izi de calismiyor. 12 ay garantili bin lira daha koy sunu al bunu al diyenler uzaklassin buradan sanki arada 50 liralik fark var, alınır mı? Alınmaz mı bunu soyleyin yeter.

Screenshot_20240325_201530_Yanmda.jpg
 
Bayağı bayağı guvenilir bir siteden 6500 TL'ye iPhone SE 2020 alacagim. Gozle gorulmeyen sorun cikartmayan ufak tefek cizikler varmis ve defo varmis biraz, parmak izi de calismiyor. 12 ay garantili bin lira daha koy sunu al bunu al diyenler uzaklassin buradan sanki arada 50 liralik fark var, alınır mı? Alınmaz mı bunu soyleyin yeter.

Eki Görüntüle 2150461

Alınmaz.
 
2.el alacaksanız xs-xsmax düşünebilirsiniz daha alt model almayın. şuan popüler sorunsuz telefonlar arasında iphone 11 var. türkiye den alınma kutulu faturalı 1 yıl garantili cihaz bulup alırsanız başınız ağrımaz. yenilenmiş sökülmüş cihaz kesinlikle önermem hep sorun çıkarıyorlar. outlet teşhir cihazlarıda tehlikeli stand da oyuncak olarak 7/24 çalışıyorlar çünkü
 
2.el alacaksanız XS-xsmax düşünebilirsiniz daha alt model almayın. Şu an popüler sorunsuz telefonlar arasında iPhone 11 var. Türkiye'den alınma kutulu faturalı 1 yıl garantili cihaz bulup alırsanız başınız ağrımaz. Yenilenmiş sökülmüş cihaz kesinlikle önermem hep sorun çıkarıyorlar. Outlet teşhir cihazları da tehlikeli stant da oyuncak olarak 7/24 çalışıyorlar çünkü.

Dostum benim XS xsmax alacak param olsa ben sence neden 6500 liraya SE 2020 almak isteyeyim gozunuzu seveyim param yok param.
 
bu telefonu ben ilk çıktığında 0 aldımm şu anada kadar sadece bataryasını yeni değiştirdim telefon güzel ama touch id sıkıntılıysa uzak durmanı tavsiye ederim zira bu telefon çok piyasası olan bir telefonda değil renault safran modeli gibi düşün
 

Yeni konular

Geri
Yukarı