Outlook hesabı tüm cihazlardan nasıl çıkış yaptırılır?

thebiscuit

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, az önce SMS geldi hesabınıza giriş yapıldı diye Microsoft tarafından. Hemen şifremi değiştirdim hesap aktivitelerine girdim 4 farklı konum vardı. Şifremi değiştirmeme rağmen galiba cihazlardan çıkış yapmıyor. Tüm cihazlarda oturumu kapatmak için bir yol var mıdır?

2FA açık olmasına rağmen hiç doğrulama maili gelmedi onu anlamadım.

Son düzenleme:
Merhaba, az önce SMS geldi hesabınıza giriş yapıldı diye Microsoft tarafından. Hemen şifremi değiştirdim hesap aktivitelerine girdim 4 farklı konum vardı. Şifremi değiştirmeme rağmen galiba cihazlardan çıkış yapmıyor. Tüm cihazlarda oturumu kapatmak için bir yol var mıdır?

2FA açık olmasına rağmen hiç doğrulama maili gelmedi onu anlamadım.

Hocam bahsettiğiniz şey Microsoft hesabınamı giriş yapılması yoksa Microsoft mu Microsoft ise kendi sitesine girip aktif cihazlardan erişimi kaldır yaparak kaldırabilirsiniz Outlook hesabıysasa ayarlara girip aktif cihazları bulduktan sonda kaldırabilirsiniz.

Aşağıda tüm oturumları kapat tuşu var.

Teşekkürler hocam yine de anlamadım şu 2FA neden bir işe yaramadı.

Hocam bahsettiğiniz şey Microsoft hesabınamı giriş yapılması yoksa Microsoft mu Microsoft ise kendi sitesine girip aktif cihazlardan erişimi kaldır yaparak kaldırabilirsiniz Outlook hesabıysasa ayarlara girip aktif cihazları bulduktan sonda kaldırabilirsiniz.

Cihazlarda sadece bilgisayarım gözüküyor giriş yapılan yerlerde Brezilya falan da var.

Bu 2FA methodlarına doğrulama kodu geldi mi, yoksa hiç kod gelmeden mi giriş yapıldı?

Yok hiç kod gelmemiş telefonuma direk giriş yapıldı diye gelmiş 2 saat önce sonra 1 saat önce SMS gelmis başkası erişmiş olabilir diye ama uyku modunda olduğundan geç gördüm.

Benim hesabada birileri girmiş. Brezilya ve Amerika'dan. Acaba neden?

Bana da Brezilya ve Almanya.

Bir açık vb. var herhalde...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı