Overclock edilmiş G3258 vs İ3 4160

gtx 980-970 gibi ekran kartlarıyla yapılan oyun testlerinden bilgi verseniz daha iyi olacak. Üst düzey kartlarda oyunları sınırlayan işlemciler oluyor , bana katılıyorsanız yapmanızda fayda var .

download.easy-freeware.com: PENTIUM G3258 + GTX 970 METRO 2033 ULTRA 1080P - LESSONS & REVIEWS SOFTWARE, VIDEO TUTORIALS PC

O bilgiler bana ait değil, youtube'dan bulduklarım. GTX 970 ile birkaç oyun testi aşağıda linkte bulunuyor, izleyebilirsin.

Ben render derken en üst düzeyden bahsetmedim. Ayrıca bir müziğin başındaki boş yeri kesmekte bir render işlemidir. Ayrıca i3 serisi muhteşem olmasa bile bir çok fx serisini geçecek kadar başarılı bir performansı var. Ayrıca titan x konusunda sen o örneği kullandın diye kullandım. Overclock yaparak bir işlemciyi itekleyerek bir yere kadar varırsın ama günlük yaşamda bile 2 çekirdek ve 4 çekirdek farkı çok bariz oluyor. Oyunu bir yana bırakın. Çıkacak oyunlar bir yana artık directx 12 geliyor ve buda 4 çekirdek kullanımının artacağının bariz bir göstergesi. Biz burada adam akıllı cevap veriyoruz sen haddini bilmeden cevap yazıyorsun. Bu konuda sonuç belli. i3 4160 alınmalıdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı